ANKETA Ovo su finalistice Miss Universe Hrvatske. Koja djevojka zaslužuje titulu?

Foto: Press

JEDAN od najprestižnijih izbora ljepote u Hrvatskoj, Miss Universe Hrvatske, održat će se 23. svibnja 2022. u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu, a 13 djevojaka, koje dolaze iz cijele Hrvatske, natjecat će se za titulu najljepše.

"Izbor Miss Universe nije samo izbor najljepše djevojke na svijetu. Misice moraju biti društveno odgovorne, pratiti aktualna zbivanja u svojoj zemlji i u svijetu te imati mogućnost pokretanja pozitivnih promjena. Platforma Miss Universe i medijska pažnja oko svake predstavnice na svjetskom izboru obavezuju na uključivanje u brojne projekte te humanitarne akcije i na to da misice svoje društvene mreže i druge platforme koriste kako bi davale pozitivan primjer i utjecale na mladež", objasnila je direktorica odnosa s javnošću direkcije Miss Universe Hrvatske Ivana Delač, koja je ovu titulu ponijela prije gotovo dvadeset godina.

Kojoj će od ovogodišnjih finalistica Ora Ivanišević predati krunu, saznat ćemo uskoro, a ona će time steći pravo i privilegiju predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote, Miss Universe, koji bi se krajem godine trebao održati u Kostarici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.