ANKETA Tko je bila najbolja pjevačica Magazina?

Foto: Sinisa Hancic/HISTORY SH/PIXSELL

Bliži se kraj ere Andree Šušnjare kao pjevačice Magazina. Šušnjara će s bendom odraditi još samo jedan koncert, onaj u Bjelovaru, nakon čega će se saznati tko je njena nasljednica.

>>Andrea Šušnjara zbog bolesti prošla tri ciklusa kemoterapija: "Nisam se predala"

Andrea je bila najdugovječnija pjevačica Magazina, na tom mjestu zadržala se 14 godina. "Znam da Tonči ima 2-3 cure koje je testirao. Čini mi se da znam koju je odabrao, naravno, ne mogu vam to kazati. Savjet je samo da ostane svoja i da se ne promijeni puno kad dođe u Magazin", rekla je nedavno.

>>Dalmatinka za koju se šuška da je nova pjevačica Magazina: Ne prekidam svoj put

Nova pjevačica, nova pjesma

"Vjerujem da ćete uskoro, vjerojatno već u 11. mjesecu, doznati tko će me zamijeniti, pošto uskoro ulazim u studio snimiti svoju prvu pjesmu (ako ne računamo Noah), a i grupa će s mojom nasljednicom predstaviti novu pjesmu. Sigurna sam da će opravdati ukazano povjerenje Tončija Huljića, vjerujem mu, on je na kraju krajeva taj koji je Magazin održao sve ove godine na životu. Tako da nimalo ne sumnjam u njegov izbor", dodala je.

A dok čekamo ime nove pjevačice Magazina, vi nam recite koja je vama dosad bila najdraža, odnosno koja era Magazina vam je najbolja.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.