Antonija Dora Pleško u finalu zbog gledatelja koji je sad pljuju: "Namješteno, ko i sve u državi"

Foto: Nova TV/Facebook

U TREĆOJ polufinalnoj emisiji Supertalenta finale su izborili Antonija Dora Pleško i slovenski duo Flipping Art.

Antonija je izvedbom pjesme Purple Rain Princea digla žiri na noge, ali i oduševila publiku koja joj je s 30 posto svojih glasova osigurala prolaz u finale. No iako su glasali za mladu Splićanku, gledatelji, sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, ponovno nisu zadovoljni.

Štoviše, neki od njih smatraju da je natjecanje namješteno i da sve vodi k Antonijinoj pobjedi u showu. Komentare prenosimo u obliku u kojem su i objavljeni.

"Saznali smo pobjednika supertalenta 2017. Toliko ocigledno da je namjesteno sto nastupom, odjecom, svime. Ne znam jel netko imao bolji nastup u polufinalu od nje!? Sa sigurnosti mogu reci da supertalent vise necu ni gledati, a sigurna sam da nisam jedina koja tako misli."

"Gasi internet ,motaj kablove idite u kurac jebote, je li može u ovoj državi biti nešto što nije namješteno...mađioničar je zaslužio prolaz odličan je bio dečko, smiren nije se dao izbacit iz takta, a trikovi ma daj brutala čovječe sve usklađeno i sve je imalo svoju priču...baš ono s guštom bilo gledati. U svakom slučaju bio je zanimljivi od nekih drugih..."

"Ove k'o ova nek idu na show tipa Hrvatska traži zvijezdu.. ne razumijem te pjevace na super talentu.. samo uzimaju mjestu pravim talentima."

"Kako je moguce da netko nastupi zadnji...i u 15 minuta glasanja koje je ostalo od njenog nastupa,kada je broj objavljen...skupi najvise glasova...od nekoga tko je nastupio prije sat /sat i pol?!"

"Nije po nasim glasovima,nego vasem namjestanju,da je ona pobjedila pored Juana,pored madionicara,pored toliko boljih talenata......nemam drugih komentara,sramite se."

"Znaci sramota. Cura ima 95 posto hejtera na svakom postu i ona kao fol ima najvise glasova. Niste prozirni."

"Namjesteno!!!nema ona tu kj radit..pjeva ona lijepo al da je super nije..jer da je vec bi imala barem jednu svoju pijesmu ak je vec od 8 godine u tome."

"Oke, ovo glasovanje treba provjeriti neka drzavna institucija."

"Antonia Dora Pleško daj priliku nekom tko se i prijavio na show. Očajnija si i od naše države."

"Totalnoo namješteno kao i sve u ljepoj našoj..mađioničar je bio 100 puta bolji od nje..ovih nasih pevaljki mi je vec na vrh glave..definitivno više necu gledati supertalent jer se pobjednik vec ionako zna." 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Antoniju Doru Pleško ili Supertalent, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Antonija Dora Pleško, Supertalent.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku,  dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.