Ashton Kutcher i Mila Kunis usred drame s Diddyjem snimljeni na utakmici

Foto: Profimedia

Glumački par Ashton Kutcher i Mila Kunis uživao je u izlasku sa svojom djecom. Kćer Wyatt i sina Dimitrija odveli su na utakmicu Los Angeles Dodgersa.

Cijela obitelj nosila je personalizirane dresove i plave šilterice s logom Dodgersa. Ashtonu su na dresu stajali njegovi inicijali AK, Mili je pisalo Kutcher, dok su djeca Wyatt i Dimitri imali WK i DK napisano na leđima.

U centru pažnje zbog Diddyja

Nakon što je Diddy uhićen, Mila i Ashton navodno razmišljaju o selidbi iz Hollywooda u neku od europskih zemalja. Naime, Ashton je nekoliko puta ranijih godina snimljen u Diddyjevom društvu te je bio gost na njegovim razuzdanim tulumima. 

"Ashton je frustriran što ga provlače kroz cijelu ovu priču zbog njegovih prošlih veza. Prvo je to bio Danny Masterson, a sada Diddy. Uvjeren je da postoje bolja mjesta za život od Hollywooda. U njegovom umu Hollywood je postao septička jama", naveo je izvor za In Touch. 

"Imam puno toga za reći, ali ne smijem"

Također, nedavno je za Daily Mail izvor blizak Ashtonu ispričao da poznati glumac žali zbog prijateljstva s Diddyjem te da strahuje da bi Diddy mogao lagati vlastima o svojim slavnim prijateljima.

"Ashton se osjeća izdano, uzetim zdravo za gotovo i izmanipuliranim. Sada ne vjeruje nikom osim svojoj supruzi Mili. U svojem će uskom krugu držati samo obitelj", izjavio je izvor za strane medije.

Kutcher je upitan o detaljima partyja dok je gostovao u emisiji Hot Ones prije nekoliko godina. 

"Imam puno toga za reći, ali ne smijem. Dakle, uh... Ne smijem prepričati ni ovu. Priče o Diddyjevom tulumu, čovječe, to su neka čudna sjećanja", rekao je te odbio govoriti o pojedinostima zabava.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.