Ashton Kutcher u panici zbog Diddyjevog suđenja? "Žali zbog svega, osjeća se izdano"

Foto: EPA/Profimedia

Ashton Kutcher žali zbog svog prijateljstva sa Seanom Diddyjem Combsom uhićenim zbog optužbi za trgovinu ljudima u seksualne svrhe, reketarenje, posredništvo u prostituciji i ostale povezane zločine, piše Daily Mail. Dok reper čeka suđenje u New Yorku, 46-godišnji glumac navodno strahuje da bi Diddy mogao lagati vlastima o svojim slavnim prijateljima. 

Kutcher je bio blizak prijatelj s Diddyjem gotovo 20 godina te je prisustvovao njegovim zabavama. Međutim, izvori bliski Kutcheru tvrde da je on "prestravljen činjenicom da bi reper mogao bilo što reći ili učiniti kako bi izašao iz zatvora."

"Ashton žali zbog svog prijateljstva s Diddyjem s obzirom na ono što se dogodilo. Osjeća se izdano, uzetim zdravo za gotovo i izmanipuliranim. Isto se osjećao oko Dannyja Mastersona. Sada ne vjeruje nikom osim svojoj supruzi Mili. U svom će uskom krugu držati samo obitelj", izjavio je izvor za strane medije.

Kutcher o Diddyjevim zabavama: "Čudna sjećanja"

Kutcher je bio redovit uzvanik na Diddyjevim razuzdanim zabavama, o čijim je detaljima upitan tijekom gostovanja u emisiji Hot Ones prije nekoliko godina. 

"Imam puno toga za reći, ali ne smijem. Dakle, uh... Ne smijem prepričati ni ovu. Priče o Diddyjevom tulumu, čovječe, to su neka čudna sjećanja", rekao je te odbio govoriti o pojedinostima zabava.

Poznato je da su glumac i reper 2009. godine organizirali Diddyjevu tradicionalnu bijelu zabavu povodom borbe protiv malarije, koja se zvala Malaria No More. Međutim, ne postoje nikakve naznake ili dokazi da su Ashton ili netko od ostalih poznatih s partyja bili uključeni u ilegalne radnje.

Kutcher se prisjetio druženja s Combsom i kako su znali gledati nogomet, kao i reperove težnje da u svemu bude najbolji. Kako kaže, Combs je jednom prilikom predložio da zajedno trče i otprilike na pola puta mu je ponestalo snage, pa je zamolio Kutchera da zbog paparazza neprimjetno uspori kako ne bi izgledalo kao da on ne može trčati. To je repera razljutilo te je, prema Ashtonovim riječima, počeo trenirati za njujorški maraton.

>>Što će sve procuriti? Celebovi koji su partijali s Diddyjem tresu se od straha

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.