Ashton Kutcher želi otići iz Hollywooda? Izvor tvrdi da se želi preseliti u Europu

Foto: Profimedia

Nakon uhićenja Seana Didyja Combsa, glumački par Mila Kunis i Ashton Kutcher navodno razmišljaju o napuštanju Hollywooda, a čak se planiraju preseliti u neku od europskih zemalja, tvrdi izvor blizak obitelji za In Touch. 

"Ashton je frustriran što ga provlače kroz cijelu ovo priču zbog njegovih prošlih veza. Prvo je to bio Danny Masterson, a sada Diddy. Uvjeren je postoje bolja mjesta za život od Hollywooda. U njegovom umu Hollywood je postao septička jama", naveo je izvor.

>>Ashton i Mila slali sudu pisma podrške za kolegu iz Ludih 70-ih osuđenom za silovanje

"Žele novi početak"

Izvor je ispričao da su Mila i Ashton ljetovali u Europi i navodno je to produbilo njihovu želju za novim početkom. "Proveli su nevjerojatno vrijeme u Europi, a sada imaju ideju da se tamo presele. Oni vjeruju da bi to ponudilo bolji i mirniji način života za odgoj njihove djece", otkrio je izvor.

Međutim, jedna velika prepreka su njihove poslovne obveze u SAD-u. "Zabrinuti su da bi Europa mogla biti previše udaljena od njihovog posla. Ako se preseljenje u Europu učini nepraktičnim, par također razmatra i sjeverni dio Kalifornije kao opciju", dodao je.

Također, nedavno je za Daily Mail izvor blizak Ashtonu ispričao da poznati glumac žali zbog prijateljstva s Diddyjem te da strahuje da bi Diddy mogao lagati vlastima o svojim slavnim prijateljima. "Ashton se osjeća izdano, uzetim zdravo za gotovo i izmanipuliranim. Sada ne vjeruje nikom osim svojoj supruzi Mili. U svom će uskom krugu držati samo obitelj", izjavio je izvor za strane medije.

>>U 24 sata javilo se 12 tisuća žrtava i svjedoka u Diddyjevom slučaju

Kutcher o Diddyjevim zabavama: "Čudna sjećanja"

Kutcher je bio redovit uzvanik na Diddyjevim razuzdanim zabavama, o čijim je detaljima upitan tijekom gostovanja u emisiji Hot Ones prije nekoliko godina. 

"Imam puno toga za reći, ali ne smijem. Dakle, uh... Ne smijem prepričati ni ovu. Priče o Diddyjevom tulumu, čovječe, to su neka čudna sjećanja", rekao je te odbio govoriti o pojedinostima zabava.

Poznato je da su glumac i reper 2009. godine organizirali Diddyjevu tradicionalnu bijelu zabavu povodom borbe protiv malarije, koja se zvala Malaria No More. Međutim, ne postoje nikakve naznake ili dokazi da su Ashton ili netko od ostalih poznatih s partyja bili uključeni u ilegalne radnje.

Kutcher se prisjetio druženja s Combsom i kako su znali gledati nogomet, kao i reperove težnje da u svemu bude najbolji. Kako kaže, Combs je jednom prilikom predložio da zajedno trče i otprilike na pola puta mu je ponestalo snage, pa je zamolio Kutchera da zbog paparazza neprimjetno uspori kako ne bi izgledalo kao da on ne može trčati. To je repera razljutilo te je, prema Ashtonovim riječima, počeo trenirati za njujorški maraton.

>>Što će sve procuriti? Celebovi koji su partijali s Diddyjem tresu se od straha

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.