Atletičar Noah Lyles i njegova djevojka Junelle Bromfield su se zaručili

Foto: Instagram

Američki atletičar Noah Lyles (27) i njegova djevojka Junelle Bromfield (26) su se zaručili. 

Lyles je vijest objavio na svom Instagram profilu i zahvalio svojim prijateljima što su bili dio ovog trenutka. Par je zaruke proslavio u krugu obitelji i prijatelja. Zajedno su dvije godine.

Junelle trpjela zlostavljanje zbog veze s Noom

Jamajčanska atletičarka nedavno je progovorila o zlostavljanju koje je pretrpjela tijekom nedavnih Olimpijskih igara u Parizu zbog svoje veze s Noom. Tvrdila je da su je uznemiravali na društvenim mrežama nazivajući je "prodanom" jer izlazi s američkim sprinterom, čak su joj, kako je rekla, i prijetili smrću.

"Tjednima me maltretiraju putem interneta, a kada se o tome priča, ja sam lažljivica", rekla je tad Junelle. "Iskreno sam mislila da smo prošli rasizam na Jamajci, posebno kao nacija koja je puna crnaca", dodala je.

Bili na OI-ju 2024.

Noah Lyles je američki atletičar, sprinter koji se natječe na 100 m i 200 m. Na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti 2023. Lyles je postao prvi čovjek nakon Usaina Bolta koji je postigao trijumf u tri sprinterske discipline na jednom svjetskom prvenstvu. Pobijedio je u utrci na 100 m na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine te je osvojio broncu na 200 m na istim Igrama.

Bromfield u Parizu nije uspjela napredovati dalje od polufinala utrke na 400 metara, no bila je dio jamajčanske štafete 4x400m koja je osvojila srebro na Svjetskom prvenstvu 2022. i broncu na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.