Atraktivan poklon za sve kupce HUAWEI WATCH GT 5 pametnih satova

Foto: Press

Huawei je nedavno u Barceloni predstavio petu generaciju renomirane WATCH GT serije pametnih satova koji objedinjuju vrhunski dizajn i izvanredne performanse te tako postižu savršenu ravnotežu između svijeta mode i inovativne tehnologije. Riječ je o WATCH GT 5 i WATCH GT 5 Pro pametnim satovima, a svi kupci ovih uređaja na poklon dobivaju vrijedne Huawei FreeBuds 5i bežične slušalice. 

Uređaji su dostupni u veličinama od 46mm, 42mm i 41mm, a izrađeni su od legure titanija i nanokristalne keramike te drugih kvalitetnih materijala. Zahvaljujući ovim vrhunskim materijalima satovi postižu veću izdržljivost bilo da je riječ o intenzivnim treninzima u teretani, večernjem izlasku ili o vikendu u prirodi.

Uređaji sadrže najnoviji HUAWEI TruSense sustav s nadograđenim senzorom i poboljšanim algoritmima za preciznije mjerenje otkucaja srca, zasićenosti krvi kisikom što korisnicima omogućuje preciznije praćenje fitnessa i zdravlja. Nadalje, model WATCH GT 5 Pro opremljen je EKG analizom putem gumba s elektrodama, omogućujući korisnicima da jednim pritiskom dobiju val EKG u roku od 30 sekundi.

Svi zaljubljenici u sport mogu testirati svoje vještine u više od 100 različitih sportova, uključujući i one profesionalne poput golfa, trail trčanja i ronjenja na dah. 

Uz bateriju koja traje do 2 tjedna te kompatibilnost s Android i iOS pametnim telefonima, WATCH GT 5 pametni satovi idealni su za uparivanje s vrhunskim bežičnim slušalicama poput Huawei FreeBuds 5i modela koji je dio posebne Huawei akcijske ponude. Naime, svi kupci koji do 27.10. ili do isteka zaliha kupe bilo koji model iz HUAWEI WATCH GT 5 serije dobit će ove atraktivne slušalice na poklon.

Huawei FreeBuds 5i slušalice odlikuje zvuk visoke rezolucije i elegantan dizajn. Uz 42 dB aktivno poništavanje buke kroz više načina rada, mogućnost neometanog prebacivanja između nekoliko povezanih uređaja te baterijom koja može trajati do 28 sati, ove slušalice su idealan gadget koji može pomoći korisnicima da budu produktivniji i spremni na sve izazove svakodnevice. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.