Audio: Hrvatski producenti i Iness na svjetskim ljestvicama s remakeom pjesme "Physical"

HRVATSKI producenti Darko Juranović D`Knock, Kosta Radman i Slow Mo`T. ostvarili su izniman svjetski uspjeh tako što su napravili novu verziju pjesme "Physical" u izvedbi pjevačice Iness. Inače, pjesma Physical je u originalnoj izvedbi Olivije Newton John prema časopisu Billboard ovih dana izabrana za najseksipilniju pjesmu svih vremena.

Nova verzija u izvedbi Iness je uvrštena u jednu od najprestižnijih svjetskih kompilacija diskografskog mogula Sony Musica CLUB 52. Na spomenutoj kompilaciji je sama krema internacionalne glazbene scene - izvođači poput Shakire, Leone Lewis, Britney Spears, Fat Boy Slima i Fragme, tako da je Iness ovom obradom ušla u sam vrh glazbene scene.



Poznato je što Sony Music u glazbenoj diskografskoj industriji znači i što znači glazbena promocija pod njihovim okriljem. Inače, do same suradnje Darka Juranovića D`Knocka, Koste Radmana, Slow Mo`T. i Iness je došlo posredstvom menadžera Zorana Škugora koji je stupio u kontakt s njom, povezao je s hrvatskim producentima i stao iza cijelog projekta.


Realizaciju za izradu pjesme "Physical" omogućio je IDM Music koji zastupa EMI na ovim prostorima i bez vjere IDM-a u kvalitetu projekta cijela priča ne bi bila izvediva. Iness je pjevačica hrvatskih korijena koja niz godina živi u Njemačkoj, gdje se bavi plesom, glumom i pjevanjem te surađuje s cijenjenim svjetskim koreografom Seanom Cheesmanom, koji je plesu poučavao Britney Spears, Janet Jackson te Paolu Abdul, osmišljavao spotove i nastupe za Princea i druge top-zvijezde, ali i glumio i radio koreografiju za Whitney Houston u filmu "Bodyguard".

Ovih dana, usporedno s izlaskom nove verzije pjesme "Physical", na svjetske top-liste izlazi i album Iness "Goldies Clubbing" u produkciji spomenutih producenata D`Knocka, Koste i Slow Mo`T.-ija. Inače, D`Knock je glazbeni producent projekta poznat po produkciji za najeminentnije hrvatske izvođače (Ninu Badrić, Tonyja Cetinskog, Divas, Cubismo, itd.) te svjetske zvijezde poput Barbare Tucker.

D`Knock i Fresh Jay su sa svojim labelom Urbani Zvuk niz godina partneri kluba Papaya koji je postao jedna od prvih pet svjetskih open air destinacija, te sudjeluju u izradi Papaya kompilacije i promociji hrvatske klupske scene. Iness i kombinacija spomenutih producenata je garancija vrhunskog proizvoda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.