Baby Lasagna nakon koncerta:. Ovo ćemo pamtiti kao jedan od posebnih trenutaka

Foto: Neva Žganec/PIXSELL

BABY Lasagna sinoć je održao prvi od sveukupno tri koncerta na zagrebačkoj Šalati, a kiša ni ružno vrijeme nisu pokvarili raspoloženje fanovima. Lasagna se nakon koncerta oglasio na Instagramu i zahvalio fanovima što su došli usprkos kiši. 

"Ovo ćemo pamtiti kao jedan od posebnih trenutaka" 

"Ne znam kako da se zahvalim na tome što ste usprkos jakoj kiši došli i onda skakali po onim lokvama, plesali i pjevali s nama. Ovo ćemo pamtiti kao jedan od posebnih trenutaka jako dugo", napisao je uz snimku na kojoj je pokazao kako se s ekipom iz benda pripremao za nastup te atmosferu s koncerta koji je oduševio fanove. 

Kiša nije pokvarila zabavu

Podsjetimo, Lasagna se uoči koncerta obratio fanovima preko Instagrama uvjerivši ih da mu kiša neće pokvariti planove. "Ekipa, samo sam htio još jednom potvrditi - uzmite kabanice, koncert se događa, bit će sigurno nezaboravno", nasmijao se u videu koji je i sam snimio u kabanici.  

Publika je oduševljeno skakala na njegove hitove, a nije ih omela ni kiša koja je počela jače padati negdje u sredini koncerta.

 

Podsjećamo, Lasagna nastupa večeras i sutra, a svi koncerti na Šalati rasprodani su u pola dana od objave. Na njima će kao gosti nastupiti  Alen Vitasović, BluVinil i mnogi drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.