Baby Lasagna nastupio u Puli: "Ovo mi je jedan od najdražih koncerata"

Foto: Sasa Miljevic / PIXSELL

Nakon što je prošlog tjedna nastupio na Exit festivalu u Novom Sadu, Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić, vratio se u Hrvatsku. Sinoć je imao koncert u Puli u sklopu programa ovogodišnjeg Pulskog filmskog festivala.

Nastupio je u dvorištu Doma hrvatskih branitelja. "Ovo mi je jedan od najdražih koncerata jer, ipak, doma je doma", rekao je Marko.

Nastup je počeo oko 23 sata, a u publici je bilo svih uzrasta - od djece do starijih. Osim Rim Tim Tagi Dim, tijekom koje je vladala ludnica u publici, Marko je otpjevao pjesme koje je izbacio prije Eurosonga te novu pjesmu pod nazivom and I.

 

Nakon Exita najavio koncert u Beogradu

Marko je nastupio na otvorenju Exita. "Hvala lipa, hvala vam od srca. Najbolji koncert do sada i najbolja publika", rekao je Marko poslije nastupa.

Nakon toga poželio je ovjekovječiti taj trenutak te zamolio publiku za zajedničku fotografiju. "Ovo je prvi put da to radimo, nikad nismo udarili sliku na koncertu, ali brate mili...", uzviknuo je Marko pokazujući rukom na publiku koja je cijelo vrijeme vrištala od sreće.

Poslije nastupa na Exitu Lasagna je najavio koncert u Beogradu. "A pazi sad ovo! Napokon mogu najaviti - vidimo se u Beogradu 27. 9. 2024. u Domu omladine", napisao je.

Rim Tim Tagi Dim najemitiraniji je domaći singl u prvoj polovici 2024.

Njegova eurovizijska pjesma Rim Tim Tagi Dim najemitiraniji je domaći singl u hrvatskom radijskom eteru u prvoj polovici 2024. godine, objavila je prije nekoliko dana Hrvatska diskografska udruga (HDU).

U prvih šest mjeseci nalazila se na vrhu HR Top 40 jedanaest tjedana, od čega deset uzastopnih, što je prvi put da je jedna hrvatska eurovizijska uzdanica imala dvoznamenkasti broj tjedana na broju jedan. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.