Baby Lasagna o pripremama za vjenčanje: Malo će biti panika, ali imamo pomoć obitelji

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Baby Lasagna otkrio je kako teku pripreme za vjenčanje njega i zaručnice Elizabete Ružić.

"Uff, da budem iskren, malo sam izdvojen od njih. Obavim što mi se kaže da moram, ali su... Teku, idu. Malo će biti panika vjerojatno jer smo stvarno puno zauzeti, pa manje stignemo. Ali imamo pomoć od obitelji, prijatelja, tako da idu dobro, ja mislim", rekao je za IN Magazin.

Odijelo još nema, kaže.

"Nije još spremno, nisam smio kupiti normalno odijelo, nego neko posebno, pa sam morao ići šiti. Tako da se sad šije", dodao je.

Kako su se upoznali?

Elizabeta je od Marka mlađa godinu dana i živi u Kašteliru, u Istarskoj županiji. Samozatajna umjetnica režirala je njegov spot Rim Tig Tagi Dim te je pjevaču najveća podrška. Studirala je na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer Medijska umjetnost. Par je u vezi više od tri godine, a upoznali su se na Instagramu

"Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik.' Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu. On je mene zapratio nazad i javio mi se. Love story 21. stoljeća", rekla je Elizabeta u dokumentarcu o Lasagni povodom Eurosonga.

"Elizabeta mi je rekla da, kad je došla doma, upalila je svoju 'heartbreak' playlistu jer je po njoj susret prošao grozno, ali po meni je bilo savršeno. Nisam se ni vratio do Umaga, već sam joj poslao poruku: 'Ej, kad ćemo opet?'" dodao je Marko.

Elizabeta je, pak, mislila da se više nikad neće vidjeti.

"Ja sam u međuvremenu slala prijateljici poruku da je bilo najgore ikad i da mi se lik više nikad neće javiti u životu, a kasnije sam joj napisala da se ipak javio i da ćemo izaći opet. Frendica se već bila naživcirala misleći kako sam to uspjela zeznuti", rekla je tad.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.