Baby Lasagna održao treći i zadnji koncert na zagrebačkoj Šalati

Foto: Lucija Ocko/Vanesa Pandzic/CROPIX/Neva Zganec/Mia Slafhauzer/PIXSELL

Baby Lasagna održao je treći i zadnji koncert na zagrebačkoj Šalati. Osim njega na pozornici su nastupili karlovački punkrock heavy bend nastao 2015. godine pod nazivom EoT te talentirani glazbenik Antun Aleksa koji ima pseudonim IDEM.

Lasagna je i ove večeri zapalio atmosferu i oduševio publiku koja je cijelo vrijeme pjevala i skakala u ritmu njegovih pjesama.

Na njegovom prvom koncertu nastupala je Teya Dora

U četvrtak, 12. rujna Baby Lasagna održao je prvi od tri zakazana koncerta na Šalati. Nakon što su publiku zagrijali pulski bend Freaktion i srpska predstavnica na Eurosongu Teya Dora, Lasagna se na oduševljenje okupljenih pojavio na pozornici.

Dočekale su ga poruke fanova na kojima je pisalo prepoznatljivo "meow back", a u jednom trenutku je nastupao praćen vatrom na pozornici. Koncert je otvorio pjesmom Good Boy Lasagna.

Posjetitelji su koncert pratili u kabanicama koje su se dijelile na ulazu jer je kiša neumorno lila. Kišobrani se nisu smjeli unositi na stadion.

 

Fanovi su napravili posvetu Markovom mačku Stipi

Fanovi su odlučili napraviti posvetu njegovom mačku Stipi koji je nedavno uginuo, pa su objesili plakat s fotografijama glazbenika i njegovog voljenog mačka te posvetom na engleskom jeziku. "Stipe, vrlo poseban mačak, voljen i neprežaljen diljem svijeta. Sjećanja i otisci šapa voljenog mačka ostat će u našim srcima. Zauvijek", pisalo je. 

Lasagna se zahvalio fanovima nakon prvog koncerta

"Ne znam kako da se zahvalim na tome što ste usprkos jakoj kiši došli i onda skakali po onim lokvama, plesali i pjevali s nama. Ovo ćemo pamtiti kao jedan od posebnih trenutaka jako dugo", zahvalio je Lasagna fanovima nakon prvog koncerta.

U petak je održao drugi koncert

U petak, 13. rujna održao je drugi koncert, a vrijeme je bilo nešto bolje nego prve večeri (kada kiša nije prestajala padati), no zbog hladnoće posjetitelji su Lasagnu dočekali u zimskim jaknama. Ipak, to nije pokvarilo atmosferu, a i ovog je puta vrhunac večeri bila "eksplozija" na pozornici. Prije njega te večeri nastupili su Alen Vitasović te šibenski bend BluVinil.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.