Baby Lasagna oglasio se nakon tri koncerta na Šalati: Ne vjerujem da se ovo događa

Foto: Mia Slafhauzer/PIXSELL

Baby Lasagna održao je tri koncerta na zagrebačkoj Šalati. Objavio je video s ekipom iz backstagea. Usput se zahvalio svima - tehničarima, policajcima, gostima, fanovima...

"Finilo je i to. Hvala što se nam poklonili ove tri večeri. Hvala tehničarima, osiguranju, vatrogascima, policajcima, čistačima i domarima. Hvala našim gostima koji su svojom glazbom obogatili ovu večer.

I na kraju hvala svima vama što se došli usprkos kiši, hladnoći i vjetru. Hvala vam što ste čekali u redovima i što ste pjevali, plesali i skakali. Ova zahvala počinje zvučati kao AI generated content, ali i dalje ne vjerujem da se sve ovo događa pa mi je zato još uvijek teško sabrati ono što je preda mnom. Samo hvala", napisao je Marko.

Kiša im nije pokvarila zabavu

U četvrtak, 12. rujna Baby Lasagna održao je prvi od tri zakazana koncerta na Šalati. Nakon što su publiku zagrijali pulski bend Freaktion i srpska predstavnica na Eurosongu Teya Dora, Lasagna se na oduševljenje okupljenih pojavio na pozornici. Posjetitelji su koncert pratili u kabanicama koje su se dijelile na ulazu jer je kiša neumorno padala. 

 

 

U petak, 13. rujna održao je drugi koncert, a vrijeme je bilo nešto bolje nego prve večeri, no zbog hladnoće posjetitelji su Lasagnu dočekali u zimskim jaknama. Ipak, to nije pokvarilo atmosferu. Prije njega te večeri nastupili su Alen Vitasović te šibenski bend BluVinil.

Na trećem koncertu za goste je doveo karlovački punkrock heavy bend nastao 2015. godine pod nazivom EoT te glazbenika Antun Aleksa koji ima pseudonim IDEM.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.