Baby Lasagna otkazao koncert u Sarajevu u znak solidarnosti sa žrtvama poplava

Foto: PIXSELL

OBILNE padaline koje su tijekom noći zahvatile veći dio Bosne i Hercegovine izazvale su smrtonosne poplave u više gradova. Poplavljene su ulice i stambeni objekti u Jablanici, Kiseljaku, Kreševu, Busovači i Fojnici, javlja Anadolu.

Potvrđeno je da je najmanje 14 poginulih u Jablanici, a ministar obrane BiH rekao je da je u tom mjestu nestalo oko 20 ljudi. U Fojnici je poginula starija žena.

Otkazan koncert Baby Lasagne

Baby Lasagna večeras je trebao nastupati u sarajevskom Domu mladih, ali je koncert iz solidarnosti otkazan. Pjevač se oglasio na Instagramu.

"Dragi moji sarajevski prijatelji, s ogromnom tugom i teškim srcem moram vas obavijestiti da smo odlučili otkazati večerašnji koncert zbog razorne poplave koja je zadesila BiH. U ovakvim trenucima, glazba se mora ustuknuti pred stvarnošću i suosjećanjem prema svima vama koji ste pogođeni ovom strašnom tragedijom.

Moje misli i molitve su s obiteljima koje su izgubile voljene i sa svima vama koji ste ostali bez svojih domova. Kada dođe pravi trenutak, vratit ćemo se s glazbom koja će nam, nadamo se, donijeti barem malo radosti. Do tada naše misli su sa svima vama", napisao je pjevač.

Sve o poplavama u BiH možete pratiti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.