Baby Lasagna pozvao fanove na Šalatu bez obzira na kišu: Bit će za pamćenje

Screenshot: Instagram

BABY Lasagna nastupat će na zagrebačkoj Šalati od 12. do 14. rujna. Kako je u Hrvatsku stigla najavljena promjena vremena, cijeli tjedan se u Zagrebu očekuje kiša, no unatoč tome Baby Lasagna obećao je dobru zabavu. Na Instagramu je objavio kratak video u kojem poziva sve da unatoč lošem vremenu dođu na koncerte.

"Ekipa, ovaj tjedan je naš najveći koncert do sada, na Šalati, koji smo toliko čekali još od kraja Eurosonga. Nažalost, više nego vjerojatno bit će ovakvo vrijeme, ali ja vas ovim putem pozivam da svejedno dođete, da uzmete kabanice, kape, kišobrane, čizme obavezno i mislim da ćemo zbog ovoga ovaj koncert još više pamtiti nego inače", poručio je Baby Lasagna u videu.

Koncerti rasprodani u jednom danu

"Zbog užasno kompleksnih logističkih izazova ne možemo ga premjestiti i prebaciti negdje na zatvoreno. Plus, puno ljudi je uzelo godišnji, kupilo karte iz Londona, SAD-a, iz Poljske, Njemačke i slično. Tako da stvarno želim da se usprkos ovom vremenu pokušamo zabaviti i mislim da će biti koncert za pamćenje. Volim vas i vidimo se ovaj tjedan. Meow", dodao je Lasagna.

Podsjetimo, sva tri koncerta na Šalati rasprodana su u pola dana od objave. Na koncertima će kao gosti nastupiti Teya Dora, Alen Vitasović, Freaktion, BluVinil te mnogi drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.