Baby Lasagna se pohvalio: Puštaju Rim Tim Tagi Dim u Parizu... Idemo!

Screenshot: Instagram

"Puštaju moju pjesmu na Olimpijskim igrama u Parizu... Idemo", napisao je Marko Purišić na svom Instagram profilu te objavio video na kojem se vidi pun stadion ljudi te se u pozadini čuje Rim Tim Tagi Dim. 

Pratitelji su oduševljeni

Dino Jelusić javio mu se u komentarima i napisao kratko: "Vrh." I njegovi obožavatelji su oduševljeni. "Svjetska dominacija", "Čestitam Marko", "Ujedinio si cijeli svijet, bravo", "Sudionicima je potrebna motivacija", "Tvoje mačke i mi smo ponosni na tebe", bili su samo neki od komentara. "Hitno nam treba još tvojih pjesama, možda i cijeli album", napisao je jedan njegov fan. 

Podsjećamo, nedavno je Baby Lasagna objavio nekoliko fotografija iz Istre. Sa zaručnicom Elizabetom fotografirao se na plaži. 

"Otišli smo na plažu", napisao je pjevač u opis objave. Obožavatelji su se potom u komentarima šalili i ispitivali Marka jesu li napokon stigli otići na plažu nakon što je nedavno objavio video iz ružičastog bazenčića na napuhavanje. "Ne kupate se više u bazenčiću u vrtu?" glasio je jedan od komentara. "Prekrasan ste par. Uživajte, zaslužili ste odmor", pisali su drugi.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.