Bajker iz Srbije došao u Trogir i tražio parking, oduševilo ga ono što se dogodilo

Screenshot: TikTok

Bajker iz Srbije, Dušan Nikolić, na društvenim mrežama prepričao je situaciju koja mu se dogodila u Trogiru.

"Po dolasku u Trogir, doživjeli smo jednu ugodnu situaciju. Stali smo ispred jednog kafića i tražili mjesto da parkiramo motor. A onda je iz kafića izašao čovjek, prešao ulicu, došao nas pozdraviti, pomogao nam da nađemo mjesto za parkiranje, objasnio da nije potrebno platiti i oduševio se kad je čuo da dolazimo iz Srbije, iz Vranja", prepričao je Dušan u snimci koja je brzo postala viralna.

@putevimasvetadusan #putopis ♬ original sound - Dušan Nikolić

"Pokazao je ruku i rekao: 'Evo, ježim se, drago mi je kad vidim da vi iz Srbije dolazite ovdje. Serviraju se različite informacije da Srbi nisu poželjni ovdje, ali evo, mi smo doživjeli ugodnu situaciju i potpuno sigurno, bezbrižno šetamo gradom", poručio je Dušan koji ima i YouTube kanal naziva Putevima sveta.

"Ljetujem u Zadru osam godina, nikad nisam doživio nešto neugodno"

U komentarima su mnogi podijelili i svoja iskustva.

"Samo vi dođite isto kao što ću i ja doći u Vašu zemlju, naravno uvijek ima, blago rečeno, budala koje šire mržnju", "Onaj koji dolazi sa dobrim namjerama, poštivajući ljude i mjesto u koje dolazi uvijek je dobrodošao. A pojedinaca budala uvijek je bilo i nažalost bit će. Dobrodošli", "Ljetujem u Zadru već osam godina, nikad nisam doživio ni jedan ružan pogled, a kamoli što drugo", pisali su drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.