Baka bez bora proslavila 90. rođendan i postala viralna, oduševila je izgledom

Screenshot: TikTok

Amerikanka Sarah Grande nedavno je postala viralna na TikToku nakon što je objavila kratki video s proslave rođendana svoje bake. Mnoge je iznenadila činjenica da je njezina baka proslavila 90. rođendan te su istaknuli da na njenom licu gotovo da nema bora, prenosi The Sun.

@buona_sarah_ I cannot believe she’s 90. Happy Birthday Grandma! 💗 #grandma #grandmasoftiktok #italian #90yearsold #foryou #fyp #foryoupage #viral #birthday ♬ This Will Be (An Everlasting Love) - Natalie Cole

Sarah je objasnila da je njezina baka Talijanka, rođena 1934. godine. "Moja baka prkosi biologiji. Danas puni 90 godina. Ima problema s hodanjem, ali je vrlo aktivna u obiteljskom životu. Društvena je i uvijek smo s njom", dodala je.

Video prikupio 1.5 milijuna pregleda

Video je ubrzo prikupio 1.5 milijuna pregleda na TikToku te preko 170 tisuća komentara. Mnogi korisnici su bili šokirani njezinim godinama te su u komentarima istaknuli da ne izgleda starije od 60. "Da ste rekli da ima 60, povjerovala bih", "Izgleda 30 godina mlađe" i "Bez bora", neki su od komentara, na što je Sarah odgovorila: "Zaista nema bora, i nikada nije koristila botoks."

Nakon što su mnogi vidjeli video pitali su je kakvu rutinu njege kože njezina baka ima. Sarah je otkrila: "Baka koristi retinol zadnjih 40+ godina."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.