Baka Prase u YouTube live doveo Karleušu, skupili 15.000 eura za stradale od poplava

Screenshot: YouTube

Baka Prase, pravog imena Bogdan Ilić, sinoć je održao live na svom YouTube kanalu, gdje ga prati više od 2.4 milijuna ljudi, a kao gošću doveo je srpsku pjevačicu Jelenu Karleušu. Tijekom livea skupljale su se donacije, a youtuber je rekao da će sav novac donirati stradalima u poplavama u Bosni i Hercegovini. 

Live je pratilo skoro 200.000 ljudi. Video je dosad pregledan više 1.3 milijuna puta te je zasjeo na drugo mjesto YouTube trendinga u Hrvatskoj.

Bogdan će uplatiti još 10.000 eura

Tijekom livea skupili su 14.540 eura, a Baka Prase zahvalio se svima te dodao da će on još uplatiti 10.000 eura. Među balkanskim celebovima koji su donirali novac u liveu bili su Nucci i Voyage.

"Želim se zahvaliti svima koji su sudjelovali u prikupljanju pomoći za žrtve poplava u BiH, a pogotovo Jeleni Karleuši i ljudima koji su odvojili ovolike količine novca", rekao je Bogdan.

Live oborio rekorde gledanosti

Karleuša se ranije oglasila o poplavama. "Duboko suosjećam s narodom koji je stradao u BiH. Donirat ću novac, a koristim priliku da pozovem sve da zajedno pomognemo ugroženima jer samo zajedno možemo ublažiti ovaj užas i nesreću", napisala je na Instagramu.

Kasnije se youtuber pohvalio da je live s Karleušom oborio balkanske rekorde i za preglede i za broj gledatelja u liveu. "Hvala na svemu, sve vas volim", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.