Barbara Kolar objavila rijetku obiteljsku fotku, pokazala roditelje i brata

Foto: Instagram

Barbara Kolar objavila je na Instagramu rijetku fotografiju sa svojim roditeljima i mlađim bratom Igorom.

Za to je ovaj put imala poseban povod - njezin otac proslavio je 86. rođendan. 

"Tata je napunio 86 uz izjavu kako 'danas svaki balavac ima preko 85 godina'. Mama je rekla da fotka s ručka obavezno mora na Instagram (nema ona pojma što je to, ali zna da ljudi koje i ona poznaje vide objavljene slike). Ja sam pristojna i slušam starije (iako bi mi s ovom 'frizurom' bilo bolje da sam se s Lolom sakrila pod stol). Bratu je sve smiješno", napisala je voditeljica u opis objave.

S njima je bila i njihova ljubimica Lola, a slavili su u jednom zagrebačkom restoranu. Voditeljica je jednom prilikom izjavila da njeni roditelji prate sve njezine projekte te joj nerijetko daju pohvale, ali i kritike.

Često objavljuje fotografije iz privatnog života

Barbara na društvenim mrežama često objavljuje svoje fotografije iz privatnog života. Često pozira u prirodnom izdanju i bez šminke, a nedavno je pokazala kako izgleda kad se sredi i stavi više šminke.

"Ono kad uspijem spojiti i frizuru i šminku, i sjajne ljude, i dobro raspoloženje… Ispadnem skroz dobra buduća žena s naslovnice. Ne dodajem nikakve filtere, bila bi to uvreda za divan make-up i ovu seriju spontanih fotografija", napisala je HRT-ova voditeljica.

Ipak, dio svojih pratitelja je razočarala ovim izdanjem, a neki su je napali da izgleda neprepoznatljivo. "Ti si tako lijepa žena, ovo mi je totalno ne ti", "Zgodni ste inače, ali ovo kao da ste neka druga Barbara", "To više nisi ti, oprosti Barbara", samo su neki od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.