Barbara Kolar podijelila rijetku snimku roditelja: "Pokušavam ispraviti nepravdu"

Foto: Instagram

Barbara Kolar objavila je na Instagramu rijetku snimku svojih roditelja, za to je imala poseban povod. Naime, njeni roditelji proslavili su 55. godišnjicu braka.

"Kad je već 'tv kalendar' propustio spomenuti, moram barem ja pokušati ispraviti tu povijesnu nepravdu i reći kako je na današnji dan prije 55 godina potpisana alijansa Koroš-Kolar", napisala je uz fotografiju njenih roditelja na dan vjenčanja i uz to je dodala snimku na kojoj pušu svjećicu.

"Proslavili smo dostojno, iako u casual morskom izdanju bez frizure i fancy garderobe", dodala je.

Otac nedavno proslavio 86. rođendan

Nedavno je Barbara objavila fotografiju sa svojim roditeljima i mlađim bratom Igorom. Uslikali su se na večeri jer je njezin otac tada proslavio je 86. rođendan. 

"Tata je napunio 86 uz izjavu kako 'danas svaki balavac ima preko 85 godina'. Mama je rekla da fotka s ručka obavezno mora na Instagram (nema ona pojma što je to, ali zna da ljudi koje i ona poznaje vide objavljene slike). Ja sam pristojna i slušam starije (iako bi mi s ovom 'frizurom' bilo bolje da sam se s Lolom sakrila pod stol). Bratu je sve smiješno", napisala je voditeljica u opis objave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.