Barbara Matić o dečku: Jako je emotivan, mama mi je rekla da se na OI-ju skoro srušio

Foto: Instagram

Zlatna olimpijka Barbara Matić, koja je osvojila medalju u judu na Olimpijskim igrama u Parizu, otkrila je da dogodine planira veliku svadbu s dečkom Franom Vugdelijom. U razgovoru za In magazin rekla je da su već odabrali mjesto za vjenčanje i pjesmu za prvi ples.

"Ja bih dosta toga napravila da bude sve to veselo, za mlade, a on bi sve to malo smirio pa se tu još moramo dogovoriti", rekla je Barbara, koja je s Franom u vezi gotovo šest godina. Upoznali su se na fakultetu, a partner je Barbari velika podrška u karijeri.

Njezino natjecanje na Olimpijskim igrama u Parizu proživljavao je jako emotivno. "Ja to nisam mogla vidjeti, ali mama je rekla da je on baš bio emotivan, da je nakon polufinala skoro pao u nesvijest. Ja sam bila dolje na tatamiju, ali mama kaže da se skoro srušio", otkrila je sportašica. 

Zaručili su se u Londonu

Olimpijka je nedavno ispričala kako je pokvarila početni plan zaruka u Londonu.

"U Londonu sam se zaručila. Ja sam pokvarila prvotni plan zaruka. To je trebala biti ponoć na mostu, pod zvijezdama i vatrometom, romantika kao iz filmova. Ali ja sam morala na WC, morali smo otići s mosta i policija nam nije dala da se vratimo na most. Tako da smo upali u gužvu među more ljudi, pa je morao odgoditi svoj plan. Na koncu se jesam zaručila na mostu, ali nije možda bilo romantično kako je on zamišljao", otkrila je te dodala kako joj romantika nije jača strana.

"Ovo je bilo putovanje gdje sam najmanje očekivala prsten. Još sam mu se rugala prije puta da mi ne mora kupovati prsten, da mi kupi radije torbicu. Tada smo bili na kavi i poslije mi je otkrio da je htio odmah tu u kafiću izvadit prsten i pitat: 'oš-neš'", ispričala je.

Barbara Matić za IN magazin | IN magazin

Nakon što je pomela konkurenciju na Olimpijskim igrama u Parizu, zlatna Barbara Matić zasluženo se odmara u rodnom Splitu. 🥳 Na čašici razgovora s njom je bio naš Gordan Vasilj. Sportska heroina otkrila mu je kako je pokvarila vlastite zaruke te kako teku pripreme za vjenčanje, koje s dečkom Franom planira sljedeće godine. 🏅

Objavljuje IN MAGAZIN u Petak, 16. kolovoza 2024.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.