Barbara Matić o ljubavnom životu: "Dogodine planiramo veliko vjenčanje"

Foto: Instagram

Zlatna olimpijka Barbara Matić, koja je osvojila medalju u judu na Olimpijskim igrama u Parizu, nakon povratka u Hrvatsku bila je na koncertu Mate Bulića, Dražena Zečića i Marka Perkovića Thompsona u Imotskom.

Tamo se pojavila na pozornici i obratila okupljenima, a nakon koncerta otkrila je novosti na ljubavnom planu.

"Dogodine se planira vjenčanje, tako da i to ćemo uklopiti u iduću godinu. Pir bi trebao biti velik", otkrila je za In magazin. 

U vezi je šest godina

Barbara je šest godina u vezi s Franom Vugdelijom. Upoznali su se na fakultetu, a na društvenim mrežama često objavljuje fotografije s njim. 

"Frano i ja smo se upoznali na faksu, mlađi je od mene godinu dana, ali smo se našli skupa na četvrtoj godini jer sam ja produžila treću. On je dao sve redovno", rekla je uoči Olimpijskih igara za Slobodnu Dalmaciju.

Frano se družio s djevojkama s fakulteta s kojima se družila i Barbara. "On je bio s naše dvije prije na kavi, njima je donio po čokoladicu, a ja sam došla nenajavljeno i počela ga zezat da di je meni čokolada. I sutra me dočekala velika Milka s lješnjacima, meni najdraža! Tu me osvojio", rekla je Barbara. 

Koncert "Imotski ne zaboravi"

Nakon dvogodišnje stanke od koncerata, Marko Perković Thompson vratio se na pozornicu. Zapjevao je pred više od 25 tisuća ljudi, kao gost na koncertu Mate Bulića i Dražena Zečića, na stadionu u Imotskom. 🙌

Objavljuje IN MAGAZIN u Srijeda, 7. kolovoza 2024.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.