Barbara Matić pred okupljenima u Imotskom: Ostvarila sam san svakog sportaša

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Na koncertu Imotski, ne zaboravi bila je i zlatna olimpijka Barbara Matić. 

S hrvatskom zastavom zavezanom oko struka pojavila se na pozornici nakon nastupa Dražena Zečića i pozdravila publiku. "Ostvarila sam san svakog sportaša, a to je osvojiti zlato na Olimpijskim igrama. Ali, predstavljati Hrvatsku i slušati himnu je neopisiv osjećaj. Pokazali smo da smo mala zemlja s velikim srcem i još većim snovima. Hvala vam na podršci svih ovih dana, uživajte. Voli vas Barbara", rekla je Barbara, prenosi Dalmacija danas.

Barbara je, naime, osvojila zlatnu olimpijsku medalju u judu u kategoriji do 70 kilograma. Matić je u sjajnoj borbi pobijedila Njemicu Miriam Butkereit i Hrvatskoj donijela drugo odličje na ovim Igrama.

Na koncertu bilo više od 25.000 ljudi

Podsjećamo, koncert pod nazivom Imotski, ne zaboravi održao se na stadionu Gospin dolac. Na koncertu je navodno bilo preko 25 tisuća posjetitelja. Ulaz na stadion bio je otvoren u 18 sati, a početak koncerta najavljen za 20 sati. Međutim koncert je kasnio sat i pol. Prvi je nastupio Dražen Zečić, a onda Mate Bulić. Njegov dolazak popraćen je ovacijama i bakljadom.

Zadnji je na pozornicu izašao Marko Perković Thompson. Svoj je nastup otvorio pjesmom Ako ne znaš šta je bilo, koju je objavio prije nekoliko dana.

Nakon što su ulaznice za koncert Imotski ne zaboravi puštene u prodaju, sve su rasprodane u roku od 48 sati. Poslije toga Thompson najavio prvi samostalni koncert nakon dvije godine pauze, također na stadionu Gospin dolac. Taj koncert je u četvrtak. 8. kolovoza, a ulaznice su rasprodane u samo nekoliko sati. 

Thompson je onda odlučio održati i drugi samostalni koncert, ali u Dugopolju. Tamo nastupa 16. kolovoza, a prije nekoliko dana organizatori su objavili da je u prva četiri sata prodano 15.000 ulaznica

>>FOTO I VIDEO Thompson, Bulić i Zečić nastupili u Imotskom, pogledajte atmosferu

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.