BB Tamara za Index: Ružno mi je seksati se u kući, neki možda igraju na tu kartu



ATRAKTIVNA Tamara Đorđević ove nedjelje napustila je Big Brother kuću. Za Index je prokomentirala svoj boravak u kući i rekla nam kako se provodi prvih dana na slobodi. "Aklimatizirala sam se, tu sam sa svojima, pričamo još uvijek o svemu, lijepo mi je. Moji su zadovoljni, super im je što sam izašla. Sretna sam što sam izašla, iako bih bila zadovoljna i da sam ostala i borila se do kraja. Sada sam sa svojima i sa Slavenom", otkrila nam je za početak Tamara.

"Mislim da mi je Slaven dokazao ljubav"

Lijepa promotorica danas je medijima najavila moguće zaruke sa Slavenom. Otkrila nam je da su pričali o tome, jer je u kući jednom prilikom izjavila da će se vjerojatno zaručiti kada izađe van. "Pričali smo o tome, nije se još ništa dogodilo, ali možda hoće", najavila je Tamara moguće zaruke. Na incident koji je Slaven izazvao kad je u napadu ljubomore preskočio BB ogradu, Tamara kaže da je ponosna. "Ponosna sam, prvo sam bila u šoku, a onda kad sam malo razmislila, bila sam sretna i ponosna na njega. Mislim da je to pravi dokaz njegove ljubavi", izjavila je Tamara.

"Kao moguće pobjednike vidim Soraju i Duška"

"U kući sam se najbolje slagala s Marijanom, Nemešom, Bojanom i Nikolom, a nikako se nisam slagala s Duškom". Upravo njemu Tamara je udijelila "otrovnu strijelu" te on sada ne može pričati jedno određeno vrijeme. "S Duškom se nikako nisam slagala, rekla sam mu to, a sve je zbog toga što s njim nikako nisam mogla ostvariti neku komunikaciju, nikako nismo mogli normalno pričati. Kao potencijalne pobjednike vidim Soraju i Duška", komentirala je bivša BB stanarka. Dok za Soraju na neki način navija, za Duška to nije slučaj, no smatra da bi nagradu mogao pokupiti.

"Nemeša i Marijanu podržavam, no nikad se ne bih poseksala u kući"

Nismo mogli s njom ne komentirati i najpopularniji ljubavni par ovih prostora, Nemeša i Marijanu. "Uvijek sam za ljubav, i ako je Marijana sigurna da je s njom i njezinim mužem gotovo, onda u redu. Podržavam ih ako se vole", rekla je Tamara. Ipak, njihov seks u kući joj je nešto ružno te to nikad ne bi napravila. "Govorim isključivo u svoje ime, to mi je bilo ružno, ne bih to nikada uradila. Neki možda na kartu seksa čak i igraju", smatra Đorđević. Nakon cijele BB avanture, Tamara se prvo planira dobro odmoriti i uživati uz svoje najbliže, a potom se nada nastavku u poslu promotorice i nekim ponudama iz marketinških agencija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.