BB Vedran od obaveza još nije stigao potrošiti ni kunu

IAKO su od finala Big Brothera prošla tri tjedna, novopečeni milijunaš Vedran Lovrenčić još uvijek nije "došao sebi" - pobjeda mu je donijela brojne obveze zbog kojih još nije odlučio kako će potrošiti milijun kuna. "Gledao sam u nekoliko navrata snimke na videu, još ne mogu vjerovati da sam uopće sudjelovao, a kamoli pobijedio", rekao nam je Vedran i dodao kako, unatoč milijunu, još ima prastari mobitel i vozi bratov automobil.

"Želim da ljudi vide kako se nisam promijenio. Puno energije ulažem u obilazak rodbine i prijatelja, nekad uđem u auto, vozim se gradom i stajem svakih deset metara kako bih pozdravio nekog. Trudim se javiti svima i biti normalan, kao prije", rekao nam je pobjednik Big Brothera nakon što je tri tjedna proveo sređujući dojmove. Kako kaže, još ne zna čime će se baviti u budućnosti, a ta će pitanja na red doći za mjesec dana, kad odradi sve obveze vezane za Big Brother.

S njim se slaže i majka Katica koja je, priznaje, svjedočila brojnim neprospavanim noćima otkad joj je sin pobijedio u reality showu, no situaciju nakon izlaska iz BB Kuće ocjenjuje isključivo pozitivnom. "Preopterećen je, ali sve je to u granicama normale. Još se nije sve sleglo, telefoni stalno zvone, ali smo se već privikli", priznaje.

"On je ostao normalan i skroman. Druži se s istim ljudima i veseli istim stvarima. Ja sam jako zadovoljna kako je sve prošlo i beskrajno se ponosim", ne skriva zadovoljstvo majka Katica, a i Vedran kaže kako uživa u svakoj minuti: "Lijepo mi je, malo neobično, ali tko mi je kriv! Sad kad sam zakuhao, idem do kraja!".

D.K.
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.