Beč nudi razočaranim fanovima besplatne ulaze u klubove, hranu i poklone

Screenshot/Foto: TikTok/Profimedia

Deseci tisuća obožavatelja pop zvijezde Taylor Swift (34) ostali su bez tri koncerta u Beču zbog sigurnosnih mjera protiv mogućeg terorističkog napada. Unatoč velikom razočarenju, svi fanovi u Beču imaju priliku provesti vrijeme uz glazbu superzvijezde s ostalim fanovima. Grad i njegove atrakcije ostaju dostupni bez ograničenja.

Fanovi Taylor Swift odlučili su izvući najbolje iz situacije stoga su se, unatoč kiši, okupili u ulici Cornelius i počeli pjevati, iako su neki od njih plakali. Razmjenjivali su narukvice, što je uobičajena praksa na njezinim koncertima, a snimke okupljanja brzo su preplavile društvene mreže.

@joeprutjes Singing together in the ‘Singerstreet’ of Vienna after shows got cancelled #taylorswift #taylornation #vienna #taylorswifterastour #swifties #erastour ♬ origineel geluid - Joep Rutjes

Nude im besplatne izložbe, modne revije...

Beč je također odlučio pružiti utjehu brojnim obožavateljima koji su stigli iz raznih zemalja Europe i svijeta. Na službenim stranicama grada Beča objavljeno je da su sve izložbe i modne revije besplatne za posjetitelje s kupljenim kartama za koncert.

Grad je također omogućio besplatan ulaz na stadion Wiener Stadionbad za sve koji pokažu kartu za koncert, dok će oni željni zabave moći besplatno ući u neke klubove uz kupljenu kartu. Također, neki ugostitelji nude besplatnu hranu i piće uz predočenje ulaznice za koncert, a jedna trgovina nakita dijeli besplatne ogrlice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.