Beckhamov sin snimljen u Parizu, bio je u društvu 10 godina starije djevojke

Foto: Profimedia

Najmlađi sin Davida i Victorije Beckham Cruz (19) nedavno je snimljen sa svojom 10 godina starijom djevojkom, brazilskom pjevačicom Jackie Apostel. Paparazzi su ih snimili u Parizu, na izlazu iz jednog luksuznog francuskog restorana.

O njihovoj vezi ne zna se puno detalja, a vjeruje se da su zajedno od lipnja ove godine. Na pariškom Tjednu mode viđeni su u društvu cijele obitelji Beckham. Nakon tada održane revije Jackie je čestitala Victoriji Beckham. "Najljepša revija i najljepša haljina. Čestitke", napisala je uz fotografije u haljini u kojoj je išla na Tjedan mode.

Tko je Jackie?

Roditelji su joj porijeklom iz Njemačke i Brazila, a Jackie je dosad živjela u obje zemlje. Još od svoje druge godine počela je svirati klavir, a sada piše pjesme na engleskom i portugalskom jeziku. Bila je članica ženske grupe Schutz. Za nekoliko dana proslavit će 29. rođendan. 

Cruz prevario bivšu?

Nedavno je Daily Mail prenio da je Cruzova bivša djevojka Bby Ivy rekla kako ju je mladi Beckham prevario. Objavila je snimku na TikToku na kojoj se ljubi s Cruzom i napisala: "Ovako smo bili zajedno, a on je ipak varao."

@bbyivymusic

💔

♬ love you just the same demo - bby ivy

Podršku joj je poslala i njegova druga bivša Issey Moloney. Beckhama su s Moloney povezivali ranije ove godine, a kratko poslije te veze je viđen s Bby Ivy.

Progovorio je o planovima za karijeru

Inače, Cruz se bavi glazbom, a nedavno je za časopis iD progovorio o svojim planovima za karijeru. "Volim slušati glazbu, volim pisati glazbu, volim svirati instrumente. Trenutno pišem i snimam što je više moguće. Pokušavam pisati o osobnim iskustvima i stvarima koje sam doživio, mislim da vrijedi pisati o tome", otkrio je tada. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.