Beckhamov sin u vezi je s deset godina starijom Brazilkom, upoznao je s obitelji

Cruz Beckham (19), sin Davida i Victorije Beckham, pronašao je novu djevojku. Daily Mail piše da Cruz ljubi deset godina stariju brazilsku pjevačicu Jackie Apostel. 

Par je viđen zajedno s ostatkom obitelji Beckham na nedavnom Tjednu mode u Parizu. Nakon revije Jackie je čestitala Victoriji Beckham. "Najljepša revija i najljepša haljina. Čestitke", napisala je uz fotografije u haljini u kojoj je išla na Tjedan mode.

Vjeruje se da je najmlađi Beckhamov sin u vezi s Brazilkom od lipnja. Međusobno se prate na Instagramu.

Tko je Jackie?

Roditelji su joj porijeklom iz Njemačke i Brazila, a Jackie je dosad živjela u obje zemlje. Još od svoje druge godine počela je svirati klavir, a sada piše pjesme na engleskom i portugalskom jeziku. Bila je članica ženske grupe Schutz. Za nekoliko dana proslavit će 29. rođendan. 

Cruz prevario bivšu?

Nedavno je Daily Mail prenio da je Cruzova bivša djevojka Bby Ivy rekla kako ju je mladi Beckham prevario. Objavila je snimku na TikToku na kojoj se ljubi s Cruzom i napisala: "Ovako smo bili zajedno, a on je ipak varao." 

@bbyivymusic

💔

♬ love you just the same demo - bby ivy

Podršku joj je poslala i njegova druga bivša Issey Moloney. Beckhama su s Moloney povezivali ranije ove godine, a kratko poslije te veze je viđen s Bby Ivy.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.