Beyonceina majka održala emotivan govor: Vratit će vam se što uložite u svoju djecu

Foto: Profimedia

Majka poznate pjevačice Beyonce Tina Knowles održala je emotivan govor o majčinstvu na Glamourovoj dodjeli nagrada za žene u New Yorku. Uputila je ohrabrujuće riječi za sve majke koje prolaze kroz teška razdoblja, a njezin govor je iz publike ispratila i Beyonce, koja ima i mlađu sestru Solange. 

"Mislim da su tinejdžerske godine najteže, ali bit će bolje i vratit će vam se ono što uložite u njih", rekla je i dodala: "U to uistinu vjerujem. Što više ulažete u svoju djecu, ljubavi, brige i podrške, to će vam biti bolje i vi ćete imati više od toga."

"Bila sam toliko blagoslovljena u svom životu da radim mnoge stvari. Imala sam veliku karijeru, ali uvijek sam govorila da je najbolji posao koji sam ikada imala majčinstvo", ispričala je Tina. 

"Odlučila sam da je majčinstvo jedina stvar koju neću zeznuti"

"Imala sam privilegiju odgajati i pomagati odgajati četiri kćeri... Dvije koje sam rodila i dvije koje su mi bile dar od Boga. Znate, bila sam pomalo buntovna tinejdžerica i nisam uvijek slijedila pravila, ali onog dana kad sam postala majka odlučila sam da je to jedna stvar koju neću zeznuti", iskreno je rekla. 

Kamera je u jednom trenutku snimila Beyonce, koja se ponosno smiješila, a izgledalo je i kao da jedva zadržava suze, prenosi People.

Beyonce je blistala od sreće

Iako se o poznatoj pjevačici već neko vrijeme šire jezive teorije zavjere prema kojima je Beyonce strah i trepet glazbene industrije, to ju nije spriječilo da uživa na spomenutom događaju u društvu svoje majke Tine te najbolje prijateljice i kolegice iz bivšeg benda Destiny's Child Kelly Rowland.

Sudeći po fotografijama, nije zabrinuta zbog onoga što javnost priča o njoj. Štoviše, blistala je od sreće.

>>Nakon uhićenja Diddyja širi se jeziva teorija o Beyonce: "Zahvaljuju joj da se spase"

Podsjećamo, TikTok su preplavile snimke na kojima danas najveći celebovi svijeta zahvaljuju i spominju Beyonce dok primaju nagrade u kategorijama u kojima su pobijedili upravo nju. "Zašto svi stalno spominju Beyonce kad ona izgubi? Moraju li to napraviti?", "Svi se plaše Beyonce", pisali su korisnici TikToka, uvjereni da se iza svega krije neka mračnija priča.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.