Bieber je nakon Diddyjevog uhićenja navodno u teškom psihičkom stanju: "Zgrožen je"

Foto: Profimedia/EPA

JUSTIN Bieber je navodno "potpuno zgrožen" skandalom oko svog bivšeg mentora, uhićenog repera Seana "Diddyja" Combsa, koji je optužen za silovanje, trgovinu ljudima i vođenje zločinačke organizacije. 

"Justinu je savjetovano da se drži što dalje od svega što je povezano s Diddyjem", rekao je insajder za magazin US Weekly. Prema navodima izvora, Bieber, koji je u kolovozu sa suprugom Hailey dobio svoje prvo dijete, želi se zaštititi usred skandala vezanog uz Diddyja i njegove "freak off" partyje na kojima su viđena brojna poznata lica. 

"Potpuno je zgrožen skandalom" 

Drugi izvor tvrdi da je Bieber psihički u teškom stanju. "On ima povijest s Diddyjem i optužbe protiv repera bilo je teško procesuirati", tvrdi insajder i dodaje da je Bieber trenutno najviše fokusiran na svog sinčića Jacka. 

"Potpuno je zgrožen skandalom, ne želi imati ništa s cijelom ovom situacijom. To je u njegovoj prošlosti i želi da tamo ostane. Njegova sreća što je otac nadmašila je njegovu tjeskobu oko Diddyja", tvrdi.  

Podsjetimo, Bieber je sa samo 14 godina postao uspješan preko noći. 2008. godine potpisao je ugovor s izdavačkom kućom Combsovog štićenika Ushera, što je označilo početak njegovog prijateljstva s Diddyjem. 

Stare snimke koje izazivaju jezu

Nakon reperovog uhićenja internetom kruže stare snimke njihove interakcije. U jednom videu tada 40-godišnji Diddy govori kako želi da tada 15-godišnji Bieber prespava kod njega.

U jednom starom intervjuu u showu Jimmyja Kimmela voditelj je upitao Diddyja hoće li Bieberu pokloniti Lamborghini, kao što je poklonio svom sinu. "Dobio je Lamborghini na dan-dva i imao je pristup kući. Justin zna da ne smije pričati o stvarima koje radi sa starijim bratom Puffom (op. a. Diddy je prije nastupao pod imenom Puff Daddy) na nacionalnoj televiziji. Nije sve za svakoga", odgovorio je reper. 

Javilo se 12 tisuća navodnih žrtava i svjedoka 

Podsjećamo, repera su uhitili savezni agenti u New Yorku i podignuli kaznenu optužnicu po tri točke, u kojima se navodi da je seksualno zlostavljao žene te ih tjerao na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje služeći se prijetnjama i nasiljem. Diddy se nalazi u istražnom zatvoru i sudac mu je tri puta odbio puštanje na slobodu. 

120 osoba planira podići tužbu protiv njega, od kojih je 25 bilo maloljetno u vrijeme incidenata zbog kojih pokreću tužbe. Jedna je osoba navodno imala 9 godina kad se dogodilo zlostavljanje. Odvjetniku koji će zastupati te ljude javilo se ukupno 3280 osoba koje tvrde da ih je reper zlostavljao.  

U 24 sata javilo se čak 12 tisuća navodnih žrtava i svjedoka. 

Diddy sve poriče. 

Sve o slučaju Diddy pronađite ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.