Bila je mladi model kad je išla na Diddyjeve zabave. Sad je ispričala što je vidjela

Foto: Profimedia

Precious Muir danas ima 40 godina i poznata je britanska televizijska voditeljica. Kada je bila u svojim 20-ima, preselila se u New York. Počela se baviti modelingom i mnogi su joj savjetovali da ide na zabave na kojima ima mnogo poznatih osoba kako bi stekla veze i probila se u tom svijetu. Iako je tamo bilo moguće upoznati hrpu ljudi, postojala je i mračnija strana - seks bez pristanka i droga. 

Televizijska voditeljica je nakon uhićenja Diddyja odlučila govoriti o njegovim zabavama, za koje kaže da su bile najrazuzdanije. Kaže da ju je na tim zabavama spasila odluka da ne konzumira droge. Mnoge kolegice s kojima je išla na zabave nisu odbile drogu i sada se, tvrdi Precious, više ne bave manekenstvom, na rehabilitaciji su ili su umrle. 

"Bilo je puno djevojaka koje se nisu uspjele izvući. Odustale su od manekenstva, otišle su na rehabilitaciju... To što nisam uzimala droge mi je spasilo život. Zaista vjerujem da me to što se nisam drogirala spriječilo da odem na mračno mjesto na koje su otišle mnoge druge djevojke", rekla je za Daily Mail. 

"Odlasci na zabave bili su dio našeg posla"

Precious je živjela na Manhattanu deset godina i radila je kao model. Zabave na koje je odlazila u Americi isprva su joj bile uzbudljive.

"Moj agent je stvarno želio da se umrežim, da idem na zabave i upoznajem ljude. Ohrabrila sam se i išla na događanja jer je bilo važno upoznati prave ljude. Bila sam nova u zemlji i trebala sam uspostaviti veze. Puno poslova koje su modeli tada dobivali bilo je preko povezivanja na zabavama. Željela sam biti pozvana i biti u blizini tih ljudi. Tada nismo imali luksuz društvenih medija i Instagrama za izravnu poruku brendu... Odlasci na zabave nisu bili samo opcija već i dio našeg posla", prisjeća se. 

Prisustvovala je zabavi koju je organizirao Combs u New Yorku 2007. Rekao joj je da će autobusi ili zamračeni SUV-ovi prevesti nju i kolegice manekenke do zabave na kojoj je bilo mnogo slavnih osoba s "A liste". 

"Osjećala sam se nervozno, uzbuđeno, nisam mogla vjerovati da sam pozvana među takve ljude. Nisam se proslavila, bila sam tako mlada i nisam znala kako drukčije nastaviti karijeru. Čula sam priče drugih modela koji su govorili da moraš biti jako oprezan kad ideš na te zabave jer postoje ljudi koji ti se žele nabacivati, a ja sam bila mlada i naivna", rekla je.

Upozorili su je na drogu

Prijateljica ju je također upozorila da ne puši travu jer je navodno bila prskana "drugim stvarima". Pričalo se i da je u čašicama votke bilo droge.

"Stigli smo na zabavu i odmah su na ulazu davali šampanjac. Postojala su mjesta gdje su sjedile slavne osobe i razgovarale. Bilo je kreveta i kauča, sve je bilo bijelo i svi smo nosili bijelo. Brzo nakon dolaska na zabavu netko bi ponudio drogu. 'Želiš kokain? Travu?'" prepričala je.

Bila je svjesna kamera po kući

Precious je odbila sve supstance sumnjivog izgleda. Bivša manekenka je rekla da su reperi bili posebno "agresivni" te da je osiguranje interveniralo kad je vidjelo korištenje telefona. 

"Reperi su bili vrlo agresivni po mom mišljenju. Unosili su ti se u lice, zgrabili bi te, nekoliko njih bi uzelo moj mobitel i utipkalo svoj broj", dodala je. Kaže da vjeruje da su neki gosti bili tamo samo kako bi iskoristili mlade manekenke i djevojke koje su željele postati poznate. 

"Kad sam bila na Diddyjevim zabavama, upoznala sam ga. Imao je puno samopouzdanja, volio je imati kontrolu i naređivati svom krugu što da radi. Mislim da mu nitko nikada ne kaže 'ne'. Držala sam se podalje", rekla je.

Hollywoodom kruže glasine o Diddyju da je potajno snimao goste s A liste kako se seksaju na njegovim zabavama. "Bila sam svjesna kamera u Diddyjevoj kući. Svi su znali da imanje ove vrijednosti ima kamere posvuda. Ne želim otkrivati slavne osobe koje su bile tamo. To je na njihovoj savjesti ako su nekoga iskoristili ili drogirali", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.