"Bila sam šokirana": Anne Hathaway ispričala se novinarki zbog neugodnog intervjua

Foto/Screenshot: EPA/YouTube

NORVEŠKA novinarka Kjersti Flaa nedavno je na društvenim mrežama podijelila neugodan intervju s glumicom Anne Hathaway iz 2012. godine. Glumica se sada novinarki ispričala za neugodnost. Hathaway joj se javila e-mailom s porukom isprike, prenosi Page Six.

"Nisam očekivala da će mi se javiti"

"Moram reći da sam bila prilično šokirana. Nisam uopće očekivala da će mi se javiti. Mislila sam da nikad neće ni vidjeti taj video, ali ona ga je vidjela i napravila nešto prilično nevjerojatno", rekla je Flaa otkrivši da joj je Hathaway poslala dug e-mail objašnjavajući kroz što je tada prolazila i ispričavši se što joj je dala "grozan intervju".

Novinarka je u TikTok videu rekla: "Njezina isprika toliko me ganula. Samo pričanje o tome gotovo me rasplače. Bila sam tako zahvalna što je to učinila. To je bila vrlo osobna poruka i odlučile smo da neću dijeliti točno što je bilo u e-mailu, ali samo sam vam htjela reći što je napravila jer mislim da je to bilo nevjerojatno."

"Pozvala me da je intervjuiram za njezin sljedeći film"

Iako nije podijelila specifične detalje Anninog e-maila, novinarka je rekla da je odgovorila glumici te joj izrazila zahvalnost za ispriku i ponudila mogućnost da ponovno razgovaraju. "Rekla sam: 'Ako ikad želiš sjesti i razgovarati o tome, tu sam.' I pozvala me da je intervjuiram za njezin sljedeći film koji izlazi u svibnju", objavila je Flaa svojim pratiteljima.

"Imam toliko poštovanja prema ljudima koji priznaju svoje pogreške i ispričaju se. Isprika je tako moćna", dodala je.

Sporni intervju

Podsjetimo, intervju se odvijao dok je Anne promovirala mjuzikl Les Miserables s Hughom Jackmanom, Russellom Croweom, Amandom Seyfried i Eddiejem Redmayneom.

Budući da je film bio mjuzikl, novinarka je na početku rekla glumici: "Mislila sam da prvo pitanje odradimo malo drugačije. Mislila sam ti ga otpjevati, a ti mi onda možeš isto tako odgovoriti pjevajući." Glumica joj je zatim odgovorila: "Pa, to neću raditi, ali ti slobodno pjevaj."

"A ja sam sjedila tamo kao 'ok, ovo ne ide onako kako sam se nadala', ali onda sam pomislila: 'Ma, idem to učiniti u svakom slučaju'", rekla je Kjersti u YouTube videu. Osim toga, pitala ju je misli li da je ljubav prije bila strastvenija ili da su ljudi više žrtvovali za ljubav, a Anne je samo odgovorila: "Ne." Zatim je odmahnula glavom ne nudeći dodatne misli o toj temi. Kad ju je pitala sjeća li se svoje prve simpatije, također je odgovorila samo: "Ne."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.