Billie Eilish zabrinula obožavatelje: "Što joj se dogodilo s rukama?"

Foto: Instagram

Pjevačica Billie Eilish na svom je Instagram profilu objavila nekoliko fotografija s proslave američkog Dana neovisnosti. Pažnju je privukla jedna fotografija na kojoj se vide tragovi ugriza na njezinim rukama.

Obožavatelji zabrinuti

Velik broj njezinih pratitelja u komentarima je istaknuo upravo te tragove ugriza. Mnogi su također komentirali još jednu fotografiju koju je Billie objavila. Naime, pjevačica je na fotografiji podignula desnu ruku, a na podlaktici se vidi modrica.

"Objasni ugrize", "Što se dogodilo s njezinim rukama?", "Billie, tko te tako ugrizao?" samo su neki od komentara zabrinutih obožavatelja pjevačice.

Billie se još nije oglasila, a mnogi su se zbog ove situacije podsjetili na nedavni intervju za Interview Magazine u kojem su sudjelovale Billie Eilish i pjevačica Lana Del Rey. "Imam problem s moći i kontrolom, a također mi se ne sviđa biti ranjiva. Zbog toga mi bude nelagodno i ne znam koliko puta sam stvarno bila zaljubljena", izjavila je Billie. "Mislim da postoje različite verzije ljubavi", dodala je pjevačica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.