Bit će sankcija: Doznali smo zašto je puštena stara epizoda Crno-bijelog svijeta

Screenshot: HRT

HRT NIJE uspio pustiti dugonajavljivanu premijeru svoje serije. Umjesto prve epizode četvrte sezone serije Crno-bijeli svijet u eter su pustili 12. epizodu prve sezone.

Tek nakon pola sata shvatili su što se događa pa su se najprije ispričavali, a potom odlučili, unatoč Otvorenom s gostima koje je trebalo početi u 22 sata, pustiti epizodu koja je trebala izaći po rasporedu.

>>Gaf HRT-a: Najavljivali 4. sezonu Crno-bijelog svijeta pa pustili prastaru epizodu

Odgovor što se dogodilo potražili smo na javnoj dalekovidnici.

"Zbog ljudskog faktora - pogreške u ispisu naloga za emitiranje, u digitalizirani sustav HTV-a večeras je ubačena stara epizoda Crno-bijelog svijeta te je bilo potrebno određeno vrijeme da se u emitiranje pusti ispravna, prva epizoda nove, četvrte sezone serije. HRT će poduzeti adekvatne disciplinske mjere protiv odgovornih osoba za taj veliki propust, te se još jednom ispričava gledateljima", poručili su u odgovoru za Index.

Čak su i glumci iz serije bili iznenađeni gafom HRT-a.

"Meni je super drago vidit sebe 7 godina mlađeg, al evo, pozdravite u komentarima ekipu koja je pustila krivu epizodu. Ja vam ne stignem odgovorit na pitanje na koje ne mogu zamislit odgovor", komentirao je Slavko Sobin.

"Znači HRT je još jednom pokazao svoju genijalnost i pustio prvu sezonu. Ljudi je l' ovo moguće? Ovo se samo kod nas može događati", rekao je.

Glumac Filip Riđički namjestio se pred televizor i snimao špicu serije... A onda ostao u šoku. Njegovo lice govori sve.

Situaciju je komentirala i glumica Sara Stanić. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.