Bivša cura Kanyea Westa žali zbog njihove veze: "Shvatila sam da me iskorištavao"

Foto: Profimedia

Glumica i model Julia Fox kratko je bila u vezi s reperom Kanyeom Westom. U intervjuu za  Times rekla je da žali zbog toga. 

"Jako žalim zbog te veze", rekla je Fox. 

"Mrzim to. Bilo je samo nekoliko tjedana, ali dovoljno da me obilježi do kraja života. Bila sam u vjerojatno najneugodnijoj poziciji u svom životu i to mnogo govori. Ne želim biti poznata po tome što sam nečija djevojka", dodala je.

Nije htjela da javnost zna za njihovu vezu

Fox i West vezu su počeli na Staru godinu 2021., a potrajala je do Valentinova 2022. godine. Njihova je romansa uslijedila nakon što se West 2021. rastao od bivše supruge Kim Kardashian.

"Nije bila moja ideja da to izađe u javnost. Ako ništa drugo, rekla sam 'trebali bismo pričekati' i onda se dogodio bum, izašlo je u javnost iza mojih leđa. Vrlo brzo sam shvatila da sam iskorištena kao pijun", rekla je.

U najnovijem intervjuu ponavlja nešto od onoga o čemu je pisala u memoarima Down the Drain, koje je objavila u listopadu prošle godine. Kaže da joj je West ponudio platiti operaciju grudi, tražio je da potpiše NDA (Ugovor o tajnosti podataka) i da su je stilisti odijevali u odjeću koju je on odobravao.

Podsjetimo, bivša asistentica Kanyea Westa Lauren Pisciotta optužila ga je da ju je drogirao i silovao. U tužbi koju je Rolling Stone dobio na uvid navodi se da je Lauren bila pozvana na sesiju u studiju koji je vodio Sean Combs, poznatiji kao Diddy. Tijekom sesije poslužena su im pića uz riječi da "svi moraju piti ako žele ostati", navodi se.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.