Bivša cura Liama Paynea otkrila da ga je Zayn Malik bacio uza zid tijekom svađe

Screenshot: YouTube

Još 2022. godine, Liam Payne, bivši član grupe One Direction, postao je viralan nakon što je u podcastu Impaulsive s Loganom Paulom otkrio da ga je jedan član benda bacio uza zid tijekom svađe iza pozornice. Iako tada nije otkrio o kome je riječ, njegove izjave izazvale su brojne rasprave među fanovima. Sada je Liamova bivša cura Maya Henry napokon otkrila tko je to bio.

Prisjetio se fizičkog sukoba

Na TikToku je Maya u kratkom videu izjavila: "Čula sam ovu nepodnošljivu priču toliko puta i rekao mi je da je to bio Zayn."

@mayahenry #duet with @bee! ♬ Succession Main Theme - L'Orchestra Nazionale di Mendoni

U podcastu je Liam govorio o fizičkom sukobu, prisjećajući se kako je kolegi koji ga je napao zaprijetio: "Ako ne makneš ruke, velika je vjerojatnost da ih više nikad nećeš moći koristiti." Iako je mnogima ta izjava tada bila smiješna te je vrlo brzo postao mem, odmah su počela nagađanja tko bi mogao biti taj misteriozni član benda.

@1direction_fanpage12 Shocked… I feel like it’s accurate though… No hate to anyone I love Zayn and Liam… But Zayn thes Liam up a wall… #onedirection #harrylouisliamniallzayn #liampayne #zaynmalik #shocked #shock #foryoupage❤️❤️ #foryoupage #foryou ♬ original sound - glhqofficial

Izazvao je val kritika

Uza sve to, Liam je tijekom istog gostovanja izazvao val kritika i ismijavanja zbog niza tvrdnji. Izjavio je da je One Direction zapravo osnovan zbog njega 2010. godine te da je oduvijek bio zamišljen kao glavni pjevač. Također je tvrdio da je kao solo umjetnik imao najviše uspjeha od svih bivših članova, tvrdeći da je njegov singl Strip That Down nadmašio sve ostale unutar benda.

Međutim stvarnost je bila malo drugačija. U vrijeme kada je podcast snimljen, pjesma Harryja Stylesa Watermelon Sugar, koja je osvojila Grammy, bila je najstreamanija solo pjesma bivšeg člana One Directiona, a slijedile su je još dvije njegove pjesme i tri Zaynove. Liamov singl Strip That Down bio je tek na sedmom mjestu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.