Bivša djevojka Davea Grohla: Nisam iznenađena što je dobio dijete s ljubavnicom

Foto: EPA/Instagram

Pjevač i gitarist Foo Fightersa Dave Grohl nedavno je otkrio da je varao svoju ženu i da je dobio dijete s ljubavnicom. Njegova bivša djevojka, glumica Kari Wuhrer rekla je za TMZ da je ta informacija nije iznenadila. 

Kari tvrdi da je godinama slušala šuškanja da Dave vara suprugu Jordyn Blum, ali da ne zna identitet žene s kojom je pjevač dobio dijete.

Dok se viđao s Kari, Dave je imao djevojku

Kari i Dave hodali su kasnih 90-ih. Glumica kaže da su se viđali dok je on još bio s tadašnjom djevojkom Tinom Basich. Međutim, tvrdi da u tim trenucima nije znala da je Dave još s Tinom.

"Nikad nisam čula za nju. Nikad nije govorio o tome", rekla je. Veza s Tinom završila je nakon što je Wuhrer u emisiji spomenula Davea. Nakon toga obje su prekinule kontakt s njim. 

Javno priznao aferu i šokirao fanove

Podsjetimo, Dave je aferu priznao na društvenim mrežama te objasnio da čini sve da zasluži oprost svoje obitelji.

"Nedavno sam postao otac nove kćerkice, rođene izvan mog braka. Planiram joj biti roditelj pun ljubavi i podrške. Volim svoju ženu i svoju djecu i činim sve što mogu da vratim njihovo povjerenje i zaslužim njihov oprost", napisao je.  

Izvori su kasnije rekli da je Grohl imao ljubomorne ispade prema supruzi te ju je optuživao da ima aferu sa svojim trenerom Christopherom Crabbom (54). Izvor pretpostavlja da je Grohl suprugu optuživao za nevjeru kako bi zametnuo trag vlastite afere.

"Dave Grohl godinama je bio ljubomoran na trenera svoje supruge. Nerijetko su se svađali zbog njega. Supruga mu je govorila da je lud zbog toga, odnosno jer mu takvo što uopće može pasti na pamet. No on je bio uporan", rekao je izvor blizak paru te dodao: "Jordyn trenira tenis najmanje tri puta tjedno. Ona sad smatra da ju je Dave namjerno optuživao za nevjeru kako bi skrenuo pozornost s vlastite afere."

Dave i njegova samozatajna supruga, bivši model i producentica, Jordyn Blum zajedno su više od 20 godina. Vjenčali su se 2003. godine, a zajedno imaju tri kćeri - Violet Maye (18), Harper Willow, (15) i Opheliju Saint (10).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.