Bivša saborska zastupnica objavila fotku iz bazena: "Konačno. Ovo je ljeto"

Foto: Instagram

Marina Opačak Bilić, bivša saborska zastupnica, objavila je na svom Instagramu fotografije i pokazala kako uživa u ljetu. "Konačno. Ovo je ljeto", napisala je na svom storyju gdje je pozirala u bazenu. 

"Crvena za ljubav"

Nedavno je objavila i fotografije u crvenoj, dugačkoj haljini s prorezom na jednoj nozi. Outfit je upotpunila srebrnim cipelama na petu i torbicom u istoj boji, srebrnim nakitom i crvenim ružem na usnama. "Crvena za ljubav. Crvena kao strast", napisala je u opisu objave. 

"Dama u crvenom", napisala joj je pratiteljica u komentarima. 

Također, objavila je i fotografije s plaže, obučena u opušteni ljetni outfit. "Croatia full of life", napisala je u opisu. Jedna pratiteljica ju je u komentarima nazvala kraljicom. 

Često privlači pažnju odabirom outfita

Podsjećamo, Marina je često privlačila pažnju svojim outfitima na sjednicama sabora. Pojavljivala se u elegantnim odijelima i haljinama, a izgled bi uvijek upotpunila cipelama na petu. Također, svi su primijetili tetovažu škorpiona koju ima na nozi. Marinin horoskopski znak je škorpion (rođena je 7. studenoga 1989.), što vjerojatno objašnjava njezin odabir tetovaže.

Inače, Marina Opačak Bilić je završila Pučko otvoreno učilište Obris u Požegi, piše na stranicama Hrvatskog sabora. U siječnju prošle godine je prestala biti članica stranke Socijaldemokrati te je nastavila obnašati zastupničku dužnost kao nezavisna zastupnica. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.