Bivša teen zvijezda snimljena u Los Angelesu, izgleda gotovo neprepoznatljivo

Foto: Profimedia

Američka glumica Amanda Bynes (38), nekada omiljena dječja i teen zvijezda koja je glumila u popularnim filmovima poput Ona je najbolja i Sve što djevojka može poželjeti, suočila se s teškim periodom u životu kada je postala ovisna o alkoholu i drogama, što je rezultiralo drastičnom promjenom njenog izgleda.

Promijenila izgled

Nedavno je snimljena na ulicama Los Angelesa. Na fotografijama je izgledala neraspoloženo, iako nije obraćala pažnju na fotografe i prolaznike. Bynes je više puta bila u klinici za odvikavanje, a sada tvrdi da je prevladala svoju ovisnost. Sve je to utjecalo na njezin izgled pa se sada znatno razlikuje od vremena kada je bila na vrhuncu karijere.

Godine 2012. uhićena je zbog vožnje pod utjecajem opijata, a sljedeće godine je zatečena kako puši marihuanu u lobiju zgrade u kojoj je živjela. Kasnije iste godine izazvala je požar ispred kuće nepoznatih ljudi, zbog čega je stavljena pod skrbništvo. Nakon devet godina sud je prošle godine odlučio da je sposobna brinuti se o sebi i ukinuo skrbništvo.

Puštena sa psihijatrijskog liječenja

Bivša zvijezda Nickelodeona u travnju je prošle godine puštena sa psihijatrijskog liječenja, nakon što je ondje zadržana jer je lutala gola ulicama Los Angelesa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.