Nesvakidašnja situacija u Srbiji: Bivša žena kuma je mladoženji na vjenčanju

Screenshot: TikTok

Može se dogoditi da muškarac i žena nakon razvoda ostanu u odličnim odnosima, a ovo veselo društvo iz Srbije najbolji je dokaz za to. Naime, mladencima je kuma na vjenčanju bila ni manje ni više nego bivša supruga mladoženje. Mladenka Tamara Purić je na svom TikTok profilu nasmijala korisnike ove društvene mreže objavivši zanimljiv video.


"Družimo se… Volimo se"

Tamara i njezin suprug vjenčali su se pred matičarom. U jednom trenutku kuma Marijana potpisuje papire i počinje objašnjavati situaciju. "Ja sam njegova bivša žena, a ovo je naše dijete", govori kuma kroz smijeh i pokazuje na osobu koja sve snima te nastavlja: "Mi smo… Družimo se, mislim, volimo se." U tom trenutku svi se počinju glasno smijati, a matičarka govori: "E neka sam pitala da čujem ovu informaciju." Na kraju videa su se zajedno i fotografirali.

@tamarapuric98 #fyp #fy #foryoupage #foryou #funny #exwife @Marijana Puric862 ♬ original sound - tamarapurić

"Kad ti bivša kaže da ju boli uho za tebe, to onda ovako izgleda"

Potreban je bio samo jedan dan da video postane viralan i skupi više od 110 tisuća lajkova.

"Nekome je život rock and roll", "Pa ovo je hit", "Video godine", "Neka ste živi i zdravi", "Samo nek je veselo", "To su prave žene", "Pa ovo je kao u meksičkoj seriji", stizali su pozitivni komentari pratitelja. "Kad ti bivša kaže da ju boli uho za tebe, to onda ovako izgleda", našalila se jedna djevojka.

"Nikad ne bih mogla biti kuma bivšem mužu", "Užas" - bilo je i onih pratitelja koji su se zgrozili nad ovom situacijom i nisu razumjeli što je tu smiješno.

"U cilju nam je bilo da širimo pozitivu"

"Bilo je par novina koje su pisale ružno, a to je ipak naša obitelj i naše vjenčanje i nama jako bitan dan. U cilju nam je bilo da širimo pozitivu i ljubav koju i drugima želimo", rekla nam je Tamara kada smo s njom kontaktirali.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.