Bivša žena Ralfa Schumachera: Nisam mu blokirala broj mobitela, on laže

Foto: Profimedia

Sukob između bivšeg vozača Formule 1 Ralfa Schumachera i njegove bivše supruge Core i dalje traje. Cora je optužila Ralfa da je lagao u televizijskom intervjuu, gdje je izjavio da ga je ona blokirala na mobitelu i društvenim mrežama.

Tvrdi da su njegove izjave netočne

Podsjetimo, Ralf je nedavno otkrio svoju vezu s francuskim poduzetnikom Etienneom Bousquet-Cassagneom. Ova objava izazvala je brojne poruke podrške, ali je također pokrenula javni sukob s Corom, koja je ranije izjavila da joj je bivši suprug, otac njihovog sina Davida, "zabio nož u leđa".

Cora je svom pravnom timu naložila da pošalje pismo Ralfovom timu u kojem se navodi da su njegove tvrdnje netočne, kako prenosi BILD. U dokumentu koji je poslan Ralfovim predstavnicima stoji: "Tvrdite da ste htjeli razjasniti stvari s našom klijenticom, no vaš pokušaj nije uspio jer vas je ona 'blokirala' na društvenim mrežama i na telefonu. Ovo je netočno iz nekoliko razloga." Njihov tim dodaje da je Cora svog bivšeg blokirala samo na WhatsAppu te da je on uvijek mogao kontaktirati nju putem poziva ili SMS-a.

Bili su u braku 14 godina

Također su istaknuli da Schumacher zna njen broj telefona i e-mail adresu, a isto tako i njegov partner Etienne, koji ju je nazvao nakon što su Ralf i on objavili svoju vezu. Cora je navodno otvorena za rješavanje nesuglasica s Ralfom putem telefonskog razgovora.

Podsjetimo, Ralf je 14 godina bio u braku s modelom Corom Brinkmann s kojom ima sina Davida (22). Razveo se od nje 2015. godine.

Nakon što je Ralf objavio fotografiju s dečkom oglasila se njegova bivša supruga Cora te izrazila da joj je žao što Ralf nije bio otvoreniji prema njoj. Rekla je da se osjeća izdano, jer ju je uvjeravao da su glasine neistinite i savjetovao joj je da potraži stručnu pomoć. Smatra da bi bilo pošteno da je bila uključena u odluku s obzirom na njihovu zajedničku prošlost i dijete te se osjeća kao da je potratila najbolje godine svog života.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.