Bivši član Bijelog dugmeta javio se iz bolnice: Imam užasne bolove, čekam operaciju

Screenshot: YouTube

BIVŠI bubnjar Bijelog dugmeta Milić Vukašinović (73) oglasio se nakon što je nedavno hitno primljen u bolnicu zbog aneurizme.

Uključio se u emisiju Premijera - Vikend specijal i ispričao da čeka na operaciju.

"Trenutno sam u WC-u, pušim jer se tu jedino može pušiti. Na hitnom prijemu sam, u kardio-vaskularnoj klinici. Čekam na operaciju. Imam sad još snimanje pluća i srca. Ostalo sam sve obavio", ispričao je. Dodao je da ovo traje već 15 dana i da još uvijek ima užasne bolove u lijevoj nozi, od koljena do stopala.

"Doktor mi je rekao da mogu umrijeti za dvije minute"

Kaže da već pola godine ima oteklinu za koju je mislio da je samo masno tkivo.

"Zbog ogromnih bolova sam ipak poslušao suprugu Suzanu, koja je molila da idem kod doktora da vidim što je ta oteklina. Otišli smo, čovjek mi je gledao nogu. Ja sam mu rekao: 'Ma, to je masno tkivo.'

Čovjek se zaprepastio, rekao mi je: 'Nije to masno tkivo, već aneurizma uvećana tri, četiri puta. Ona ti je pritiskala neke živce, zato te dolje boli noga. Odmah poslije mene idi na hitnu, traži operaciju, jer ako pukne ta uvećana aneurizma, možeš umrijeti za dvije minute'", objasnio je Vukašinović. Dodao je kako je njegovo stanje stabilno, ali da bolovi u nozi traju cijele dane i da mu je to neizdrživo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.