Bivši muž Britney Spears: Treba biti sretan što se uopće nešto dogodilo

Foto: EPA/Instagram

Sam Asghari, bivši muž Britney Spears, razgovarao je s Hollywood Reporterom o svom odnosu s pjevačicom te je komentirao njihov razvod braka. 

"Kada nešto završi, naravno, postojat će trenutak kada ćete biti tužni ili uzrujani, ali samo budite sretni što se to uopće dogodilo", rekao je ovaj 30-godišnjak te dodao: "Treba slaviti prošlost, tako ja gledam na to."

"Mrzim ljude koji se raziđu i pričaju loše jedni o drugima"

Prokomentirao je i glasine koje su se pojavljivale u javnosti nakon njihovog razvoda. Naime, pisalo se i pričalo da je morao potpisati ugovor o povjerljivosti i tajnosti podataka. Otkrio je da taj ugovor nikada nije ni bio potreban. "Ako je moj život privatan, privatan je. To su vrijednosti koje imam u sebi", rekao je Sam. 

"Uvijek sam mrzio ljude koji, kada se razilaze, pričaju loše jedni o drugima, a prije toga su se voljeli i sjedili za istim stolom. Nikada to neću razumjeti", rekao je Asghari ranije ove godine u intervjuu za People. "Nikada to ne bih napravio jer imali smo jedno vrijeme sjajan život, a i ona će uvijek biti dio mog života", priznao je. 

Otkrio je i da se "fokusira na zdrav način života" i da želi napredovati u karijeri. "Kada sam bio u srednjoj školi, mislio sam da su ljudi s 30 godina stari. Ali sa svakom osobom s kojom razgovaram kaže da što je starija, to više uživa u životu jer s godinama dolaze mudrost i iskustva", rekao je.

Vjenčali su se 2022., a rastali se 14 mjeseci kasnije

Podsjećamo, Sam i Britney vjenčali su se u lipnju 2022. godine. Među uzvanicima bile su Madonna, Paris Hilton i Selena Gomez. Bili su u vezi šest godina prije nego što su se vjenčali. 

>>Muž Britney Spears potvrdio da se razvode: Želim joj sve najbolje

No nakon samo 14 mjeseci braka, Sam je na Instagramu potvrdio da se razvode. "Nakon šest godina ljubavi i predanosti jedno drugome moja supruga i ja smo odlučili završiti naše zajedničko putovanje. Držat ćemo se ljubavi i poštovanja koje imamo jedno prema drugom i želim joj sve najbolje. Sranja se događaju", napisao je Sam.

"Zvuči suludo da tražim za privatnost tako da ću samo sve zamoliti, uključujući i medije, da budu ljubazni i pažljivi", dodao je na kraju. Strani mediji su tada pisali da su kao razlog razvoda naveli "nepomirljive razlike".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.