Blake Lively neće doći na ovogodišnju Met Galu. Otkrila što će raditi umjesto toga

Foto: EPA/Profimedia/Instagram

BLAKE LIVELY, koja je više puta ukrala show na crvenom tepihu svojim modnim kombinacijama, otkrila je da se ipak neće pojaviti na ovogodišnjoj Met Gali. "Umjesto toga, gledat ću je na televiziji sa svog kauča", izjavila je za E! News glumica koja je nedavno rodila četvrto dijete.

Zvijezda serije Gossip Girl bila je glavna tema prošlogodišnje Met Gale zbog svoje haljine s potpisom brenda Versace koja je mijenjala boju. Haljina, koja se pretvorila u pravi umjetnički performans, bila je oda njujorškom Kipu slobode koji je izgrađen 1885. godine.

Kad se Blake tek pojavila na crvenom tepihu, haljina i popratne rukavice bile su ružičasto-zlaćane boje koja je predstavljala izvorni bakreni izgled spomenika. Zatim je glumica transformirala haljinu i pretvorila je u tirkiznu kako bi predstavila današnji izgled Kipa slobode.

Vijest o rođenju djeteta objavila na zanimljiv način

Podsjetimo, Blake Lively i njezin suprug Ryan Reynolds dobili su četvrto dijete, a vijest o prinovi glumica je objavila na zanimljiv način. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s Ryanom i svojom majkom Tammy, a pratitelji su odmah uočili da više nema trudnički trbuh.

"Puppy Bowl Sunday 2023. Bila sam zauzeta", napisala je Blake. Ime i spol djeteta nisu otkrili. Ryan i Blake u braku su od 2012. godine i roditelji su još tri djevojčice: James, Inez i Betty.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.