Blake Lively se vratila na Instagram nakon drame zbog filma, nije je bilo mjesec dana

Foto: Press

Blake Lively se oglasila na Instagramu nakon mjesec dana pauze prouzrokovane dramom oko filma It Ends With Us. Blake je ovog ljeta bila jedan od najomraženijih celebova svijeta te se zbog toga povukla s društvenih mreža. Sada, mjesec dana od svoje posljednje objave, ponovno se obratila pratiteljima na Instagramu.

Glumica se vratila na društvene mreže kako bi objavila rođendansku čestitku svom prijatelju i fotografu Guyu Arochu. 37-godišnjakinja je podijelila selfie sa slavljenikom Guyom i svojim suprugom Ryanom Reynoldsom te fotografu i prijatelju uputila brojne komplimente u podužem tekstu.

Između ostalog, poručila mu je da njen život ne bi bio isti bez njega te da je prijatelj i u "najtežim trenucima". Odgovore na Instagram Story je onemogućila.

Gdje je drama?

Podsjetimo, 36-godišnja glumica našla se na meti kritika tijekom promocije filma. Dugo se šuškalo i o njenom odnosu s glavnim glumcem i režiserom Justinom Baldonijem, s kojim navodno nije ni razgovarala tijekom snimanja, a pričalo se i da su se ona i suprug Ryan petljali u produkciju filma.

Mnogi tvrde i da je promotivnu turneju filma koji govori o obiteljskom nasilju iskoristila za promociju svojih proizvoda za njegu kose Blake Brown. Na društvenim mrežama mnogi ističu da je marketinška kampanja filma s njezine strane bila pogrešna jer ga prikazuje kao zabavan i romantičan film, a zanemaruje važnu i mračnu temu o kojoj zapravo govori.

S druge strane, mnogi su primijetili da je Baldoni tijekom promocije filma zauzeo ozbiljniji pristup te naglasio problematiku obiteljskog nasilja i važnost podrške žrtvama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.