Bliska prijateljica Liama Paynea pokazala poruke koje joj je slao prije smrti

Screenshot/Foto: Sky News/EPA

Bliska prijateljica Liama Paynea pokazala je poruke koje joj je pjevač slao prije smrti. 

Jodie Richards podučavala je bivšu zvijezdu One Directiona u svojoj tvrtki za izvedbene umjetnosti Pink Productions u Wolverhamptonu. Rekla je za Sky News da ga je pokušala nazvati jer je mislila da je vijest da je umro lažna. Usput je pokazala njihov razgovor u zadnjih nekoliko dana.

Slao joj poruke na dan kad je umro

"Stvarno sam bila bliska s Liamom, prijatelji smo godinama. Bio je u Argentini i mislim da je samo htio provjeriti jesam li dobro. Razgovarali smo gotovo svaki dan i tako je bilo godinama. Uvijek je bio tu kad sam ga trebala, iako ne živimo blizu", rekla je Jodie. 

Liam je u ponedjeljak pitao Jodie što radi. Ona je odgovorila da je bila sa svojim sinom Jacksonom u teretani, a Liam je odgovorio "lijepo". Kasnije joj je poslao fotografiju na kojoj sjedi na krevetu u hotelskoj sobi u Buenos Airesu. Odgovorila mu je da je baš stigla kući.

U srijedu je Liam poslao poruku Jodie u ranim jutarnjim satima po britanskom vremenu da je pita je li budna. Ona je kasnije odgovorila da jest. Pitala ga je je li on dobro, odgovorio je da jest, na što je ona napisala da je upravo stigla na posao. On je napisao da odmara u Argentini.

"Radovao se svakom danu, rekao je da se prehladio, ništa se nije činilo neuobičajeno", rekla je Jodie. 

"On je uvijek na glamuroznijem mjestu nego mi. Obično mi je slao poruke dok je kod nas bila noć", kaže Britanka. 

"Činio se dobro, izgledao je sretno i zdravo, nije bilo razloga za bilo kakvu zabrinutost, a onda sam čula vijest...", dodala je.

Mislila je da je vijest o smrti lažna

Nakon što je vidjela da je umro, slala mu je poruke jer je vjerovala da to nije istina. "Molim te, reci mi da to nije istina, molim te, Liame", napisala mu je u poruci. Kad joj nije odgovarao i kad je shvatila da je zaista umro, napisala mu je: "Laku noć mr. P. Bez teksta sam i ne želim reći zbogom. Kad se probudim, sigurna sam da će ovo biti samo san."

Za Sky News je rekla: "Mislila sam da je lažna vijest, pokušala sam ga nazvati. Očito se nije javljao. Pokušala sam mu slati poruke, ali ih nije pročitao, iako ih uvijek brzo vidi. A onda sam na TV-u vidjela da nije laž. Užasno je, pred njim je bila budućnost", rekla je Jodie. 

Kaže da je Liam oko sebe imao obitelj i puno prijatelja. Mogao se obratiti bilo kome. "Uvijek je dobivao pomoć ako mu je bila potrebna, ali koliko ja znam, bio je na dobrom mjestu sa svime što se događalo u njegovom privatnom životu i karijeri. Imao je nove stvari na horizontu i činio se sretan", zaključila je Jodie.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.