Bojan Jambrošić i Prijatelji životinja snimili film "Budite bolji od okrutnosti"

PRIJATELJI životinja i Bojan Jambrošić u ponedjeljak će u Kinu Europa promovirati novu kampanju "Budite bolji od okrutnosti". Osim plakata i promotivnog letka s bijelom listom, na promociji kampanje bit će predstavljen i film "Budite bolji od okrutnosti" kojega su Prijatelji životinja snimili u suradnji s Bojanom Jambrošićem.
 

Bojan se u filmu obraća javnosti objašnjavajući što se sve događa životinjama iskorištavanima za pokuse i prikazujući fotografije i video snimke životinja mučenih i ubijenih u laboratorijima. Svoju poruku završava pozivom na kupnju isključivo proizvoda s bijele liste tvrtki koje svoje proizvode i njihove sastojke ne testiraju na životinjama. Bijela lista može se naći u elektroničkom obliku na www.prijatelji-zivotinja.hr i na letku s Bojanom, posebno tiskanom za ovu kampanju.
 
Ovom projektu priključile su se i inozemne udruge PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) i BUAV (the British Union for the Abolition of Vivisection), koje su za potrebe filma ustupile svoje tajno snimljene fotografije i video snimke. Film "Budite bolji od okrutnosti" snimio je Tomislav Pović, asistent fotografija je Dražen Jeren. Fotograf kampanje je Marina Filipović Marinshe dok je dizajn kampanje izradila Maja Zaklan. Bojanov stilist je Ivan Friščić, a za Bojanovu frizuru i šminku pobrinuli su se Zvonimir Franić i Lisa Jericevich. Posebnu draž ovom projektu dali su kunići Dragić i Maza koji su s Bojanom strpljivo sudjelovali na snimanju, prenoseći poruku za udomljenjem kunića iz TarraLand utočišta za kuniće i divlje zečeve umjesto kupnje životinja. Kako je bilo na snimanju kampanje možete pogledati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.