Braća Sinković privukla pažnju na modnoj reviji u Zagrebu, pozirali su sa suprugama

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Valent i Martin Sinković proslavili su zlatnu olimpijsku medalju na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu na sportsko-modnom događaju na vidikovcu Sljeme.

Upriličeno je druženje povodom osvajanja zlatne medalje braće Sinković uz modnu reviju jednog sportskog brenda. Martin i Valent nasmijani su pozirali fotografima, a pridružile su im se i njihove supruge. Manuela je za ovu prigodu nosila sivu, a Antonela crnu haljinu.

Valent i Antonela Sinković
Martin i Manuela Sinković

Valent je u braku sa Splićankom Antonelom od 2017. godine. Upoznali su se na jednoj dodjeli sportskih nagrada na kojoj se Antonela slučajno zatekla. Tijekom domjenka nakon dodjele počeli su razgovarati i tako je počela njihova ljubavna priča. Zajedno imaju dvoje djece. 

Njegov brat Martin oženio je 2013. godine Manuelu Kanaet u Sinju. Manuela je hrvatskom olimpijcu bila velika podrška tijekom svakog velikog natjecanja. Upravo se u Sinju, gdje su se upoznali, na jezeru Peruča Martin uz brata Valenta pripremao za natjecanja.

Osvojili zlatnu medalju u Parizu

Sinkovići su medaljom u Parizu ove godine ispisali još jedno svoje, ali i povijesno poglavlje hrvatskog sporta na Olimpijskim igrama. Tim uspjehom postali su prvi hrvatski sportaši od samostalnosti s četiri medalje na ljetnim Olimpijskim igrama. 

Braća su do pobjede u Parizu stigla posljednjim zaveslajima u drami u kojoj do zadnjih 500 metara nisu imala ni osiguranu medalju. Pretposljednje, peto prolazno vrijeme imali su na prvom mjerenju, treće na drugom, četvrto na trećem i onda nevjerojatan juriš do zlata.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.